Ga naar content

Kartonnen doos bestellen bij Dozenlatenmaken.nl

Een kartonnen doos bestelt u snel en eenvoudig via Dozenlatenmaken.nl. U kiest zelf de gewenste maten en de kartonkwaliteit. Maatwerk dus. En dat is bij ons verrassend voordelig. U bestelt bij ons al vanaf 50 stuks, eventueel mét bedrukking.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Kies de juiste doos

Wat voor kartonnen doos heeft u nodig? Een vouwdoos, wikkeldoos of postdoos (verzenddoos)? Maak uw keuze en geef de gewenste maten op. Kies zorgvuldig. Want neemt u een te grote doos, dan kan het product gaan verschuiven, met het risico op beschadiging. En hoe groter de doos, hoe inefficiënter het transport. We adviseren u graag. Ook over de kartonkwaliteit. U kunt kiezen uit enkelgolf 3 of 4 mm en dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Hoe dikker het karton, hoe steviger natuurlijk de doos. Maar ook: hoe zwaarder. Het is de kunst om precies de juiste kartondikte te nemen.

Kartonnen doos bestellen mét bedrukking

Wilt u uw kartonnen doos bestellen mét bedrukking? Ook dat kan! In zwart/grijstint of fullcolour. Dagelijks bedrukken we honderden dozen op onze fullcolour inkjetprinter. Dat kan een bedrijfslogo, bedrijfsslogan of bedrijfshuisstijl zijn, maar bijvoorbeeld ook een fullcolour opdruk van het product. Ook bedrukken we barcodes en waarschuwingstekens. Interesse? Bel ons gerust even.

Bestel ook het verpakkingsmateriaal

We helpen u graag compleet. Daarom bestelt u bij ons ook uw verpakkingsmateriaal. Tape en dispensers. Luchtkussenfolie en LPDE-verzendzakken. Alles wat u nodig hebt voor een veilige en schadevrije verzending van uw producten.

Onze levering: snel, sneller, snelst

Heeft u bij ons uw kartonnen dozen besteld? Dan gaan we voor u aan de slag. De levertijd is per fefco verschillend. Moet het sneller? Kies dan voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Of kies voor standaard dozen

U hoeft natuurlijk niet te kiezen voor maatwerk. Bij ons kunt u ook terecht voor standaard dozen. Kijk daarvoor even op de website van de Dozenhal. We zijn al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad. Deze dozen kunnen we direct uitleveren.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat