Ga naar content

Kartonnen vouwdozen op maat bij Dozenlatenmaken.nl

Bent u op zoek naar de perfecte manier om jouw producten veilig op te slaan en te vervoeren, dan zijn kartonnen vouwdozen op maat de oplossing. Bij Dozenlatenmaken.nl stelt u zelf uw eigen kartonnen vouwdoos op maat samen. Wij zullen je meer vertellen over wat vouwdozen op maat zijn, wat de voordelen zijn en hoe je de juiste doos kiest.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Wat zijn kartonnen vouwdozen op maat?

Vouwdozen op maat zijn dozen van golfkarton speciaal gemaakt voor jou op maat. Aan de onder- en bovenkant kunnen deze dichtgevouwen en afgeplakt worden. De vouwdozen zijn de meest gebruikte dozen voor het vervoeren en opslaan van goederen. De vouwdozen bestaan uit de volgende fefco codes: fefco 0201, fefco 0203 en fefco 0200. De vouwdozen van Dozenlatenmaken.nl zijn licht, gemakkelijk te stapelen en nemen opgevouwen weinig ruimte in.

De voordelen van kartonnen vouwdozen op maat

Het gebruik van kartonnen vouwdozen heeft verschillende voordelen.

  1. Bescherming: De kartonnen vouwdozen bieden optimale bescherming tegen beschadiging tijdens het transport. Doordat de vouwdozen op maat zijn gemaakt voor jouw producten, passen de producten perfect in de doos waardoor ze niet kunnen verplaatsen tijdens het vervoeren van de producten.
  2. Herkenbaarheid: vouwdozen op maat kun je ook laten bedrukken met een eigen logo of bedrijfsnaam. Hierdoor versterk je jouw eigen merkidentiteit.
  3. Milieuvriendelijk: Dozenlatenmaken.nl maakt gebruik van gerecycled karton, hierdoor kiest u met elk van uw eigen ontwerpen voor de meest milieuvriendelijke optie. Zelf een steentje bijdragen? Moeder uw klanten en medewerkers aan om de duurzame kartonnen dozen te recyclen.

De juiste kartonnen vouwdoos kiezen

Bij het kiezen van de juiste kartonnen vouwdoos op maat moet u rekening houden met een aantal factoren:

  1. Afmetingen: het is cruciaal om jouw producten nauwkeurig op te maken waardoor de doos perfect past. Wanneer de doos te groot is, gaan producten schuiven. Als de doos te klein is passen de producten niet of worden deze beschadigd.
  2. Kartonkwaliteit: kies het type karton dat sterk genoeg is om jouw producten te beschermen voor transport. Van enkelgolf 3 en 4 tot dubbelgolf 4,5 en 7. Hoe hoger de kwaliteit, hoe sterker de doos. Maar ook: hoe zwaarder en duurder. Kies dus de kwaliteit die u nodig heeft. We adviseren u er graag over, mocht u daar zelf niet goed uitkomen
  3. Bedrukking: uw vouwdozen op maat kunnen ook bedrukt worden, in zowel zwart-/grijstint als in full colour. We bedrukken logo’s, bedrijfsnamen en slogans, reclameboodschappen, waarschuwingstekens, en barcodes. En zelfs productfoto’s. Dat zorgt voor de klantbeleving die u graag wilt. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.
  4. Aantal: bepaal hoeveel vouwdozen op maat je nodig hebt en bestel er voldoende om ervoor te zorgen dat je genoeg voorraad hebt voor jouw verzendingen. 

Tips voor het gebruik van kartonnen vouwdozen

Bij het gebruik van kartonnen vouwdozen zijn er een aantal dingen waar je op moeten letten, wij hebben een paar tips voor je op een rij gezet.

  1. Vul de vouwdozen op met opvulmateriaal, zoals bubbeltjesplastic of papier. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw producten niet kunnen verplaatsen tijdens het product.
  2. Sluit de vouwdozen op maat goed af met tape om te voorkomen dat ze tijdens het vervoer opengaan.
  3. Label de vouwdozen. Door de dozen te labelen met duidelijk informatie over de inhoud en bestemming worden de dozen op een juiste manier behandeld.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat