Ga naar content

Kartonnen vouwdozen op maat bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u behoefte aan kartonnen vouwdozen op maat? U koopt ze eenvoudig bij Dozenlatenmaken.nl: u stelt zelf uw doos op maat samen en bestelt online. We leveren ze in de kwaliteit die u nodig heeft. Snel en goedkoop.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

9.7 van 280 beoordelingen op

De voordelen van een vouwdoos

Amerikaanse vouwdozen zijn dozen van golfkarton. Aan de onder- en bovenkant kunnen ze worden dichtgevouwen en afgeplakt. Het zijn de meest gebruikte dozen voor het vervoeren en opslaan van goederen. De fefco code's van vouwdozen zijn fefco 0201, fefco 0203 en fefco 0200. Vouwdozen zijn goedkoop en licht en zijn gemakkelijk te stapelen. Opgevouwen nemen de dozen weinig ruimte in. Heel veel voordelen dus.

Kartonnen vouwdozen op maat

Vouwdozen op maat hebben als voordeel dat deze precies zo groot zijn als u nodig heeft. Dit scheelt opvulmateriaal en dus gewicht en geld. Ook scheelt het transport- en opslagruimte. Kortom: een vouwdoos op maat is de meest efficiënte doos. De kosten verdient u snel terug. 

Zelf samenstellen en bestellen

Bij Dozenlatenmaken.nl stelt u uw vouwdoos zelf maken. U geeft de gewenste maten door én de gewenste kartonkwaliteit. Van enkelgolf 3 en 4 tot dubbelgolf 4,5 en 7. Hoe hoger de kwaliteit, hoe sterker de doos. Maar ook: hoe zwaarder en duurder. Kies dus de kwaliteit die u nodig heeft. we adviseren u er graag over, mocht u daar zelf niet goed uitkomen. 

Snelle levering

Prettig natuurlijk als u uw vouwdozen zo snel mogelijk in huis hebt. We maken uw doos in onze eigen fabriek in Nederland. Efficiënter kunnen we niet werken. De levertijd is per fefco verschillend. Moet het sneller? We hebben ook een spoedservice, waarbij we binnen slechts 48 uur leveren.

Optie: mét bedrukking

We kunnen de vouwdozen ook voor u bedrukken. In zowel zwart-/grijstint als in fullcolour. We bedrukken logo’s, bedrijfsnamen en slogans, reclameboodschappen, waarschuwingstekens, doosdoceersystemen en barcodes. En zelfs productfoto’s. Dat zorgt voor de klantbeleving die u graag wilt. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.