Ga naar content

Kokerdoos op maat laten maken

Sommige artikelen zijn lastig te versturen. Denk bijvoorbeeld aan grote, cilindervormige cartridges of drukwerk. Kokerdozen bieden dan uitkomst. Deze langwerpige, vierkante dozen zijn ideaal voor het versturen van (opgerold) drukwerk of andere langwerpige producten zoals buislampen. De dozen hebben aan beide zijden een opening. Het product dat in deze doos vervoerd wordt schuift u dus eenvoudig in de doos. Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid uw ideale kokerdoos zelf samen te stellen in de gewenste afmeting en kleur. Let op: de kokerdoos vindt u niet terug in ons standaardassortiment. Neem daarom contact op met onze medewerkers om uw wensen te bespreken.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Voordelig en snel geleverd

Ook als u een speciale doos zoals de kokerdoos op maat wilt laten maken, zorgt Dozenlatenmaken.nl voor voordelige en snelle levering. Uw dozen kunnen doorgaans binnen tien werkdagen geleverd worden. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. U plaatst uw bestelling al vanaf een oplage van vijftig stuks. Bij een grotere partij gaat de stuksprijs vanzelfsprekend naar beneden. Dat geldt voor al onze producten. Samen met de gratis verzending zorgt dit voor een bijzonder lage prijs van uw kartonnen dozen. Dat geldt voor al onze producten. Zo bestelt u extra voordelig!

Voordelen van een op maat gemaakt verpakkingsmateriaal

Uw kokerdoos of andere dozen op maat laten maken heeft een aantal voordelen. Uw product past altijd in de doos en u koopt nooit onnodig grote of zware dozen in. Bij Dozenlatenmaken.nl bepaalt u immers zelf de afmetingen en kleur van uw verpakkingsmateriaal, net als het type karton waarvan uw kokerdoos wordt gemaakt. Hierdoor is de kokerdoos altijd stevig genoeg voor verzending, maar betaalt u niet te veel omdat uw verpakkingsmateriaal (te) zwaar is. Bij het bestellen geeft u altijd aan of u kiest voor enkellaags of dubbellaags karton, waarbij u ook nog keuze heeft uit verschillende diktes. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voordelen van elk type karton.

Overige kartonnen dozen

Naast de kokerdoos bieden wij een aantal andere handige verpakkingsoplossingen aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de (Amerikaanse) vouwdoos, de wikkeldoos en postdoos, net als voor vakverdelers en golfkartonnen platen. Al deze verpakkingsmaterialen kunt u op maat laten maken. Een platte postdoos of hoge vouwdoos bestelt u eenvoudig online. Ook hierbij heeft u alle ruimte om uw kartonnen dozen zelf samen te stellen: in bruin of wit karton, in diverse kartondiktes en eventueel met opdruk. Wij verzorgen niet alleen de productie van de doos zelf, ook de opdruk kan in één keer geregeld worden. Als u interesse heeft in een kokerdoos of andere doos met opdruk, geef dan tijdens het bestellen aan dat uw verpakkingsmateriaal bedrukt dient te worden. Lever de gewenste afbeelding of tekst aan, en wij zorgen ervoor dat uw kartonnen dozen binnen tien dagen geleverd worden.

Stapel kartonnen dozen op maat