Ga naar content

Luxe kartonnen dozen met deksel bij Dozenlatenmaken.nl

Wanneer een eenvoudige kartonnen doos niet volstaat kiest u liever voor luxe kartonnen dozen met deksel. Bijvoorbeeld voor het verzenden van een cadeaupakket of het langdurig opslaan van waardevolle spullen. Wat de reden ook is, bij Dozenlatenmaken.nl ontwerpt u snel en voordelig uw eigen luxe kartonnen dozen met deksel. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en kartondiktes zodat u uw verpakkingsmateriaal geheel naar eigen wens kunt samenstellen. U bestelt uw kartonnen dozen al vanaf een oplage van vijftig stuks. Bij een grotere partij wordt de stuksprijs automatisch lager. Zo bestelt u uw verpakkingsmateriaal nog voordeliger, terwijl u geniet van alle voordelen die Dozenlatenmaken.nl u te bieden heeft: optimale keuzevrijheid, snelle levering en goede service.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Welke dozen kunt u laten maken?

Dozenlatenmaken.nl biedt een aantal standaarddozen aan die u als uitgangspunt kunt nemen voor uw luxe kartonnen dozen met deksel. U neemt bijvoorbeeld een Amerikaanse vouwdoos of postdoos, die u vervolgens zelf aanpast. Dat doet u door tijdens het bestellen de gewenste binnenmaten door te geven en een keuze te maken voor de kleur en dikte van het karton. Omdat u zelf de maten bepaalt is het mogelijk verpakkingsmateriaal voor artikelen met afwijkende vormen maken. Zo verstuurt u langwerpige of grote artikelen op betrouwbare wijze. Naast vouwdozen en postdozen is het mogelijk om uw eigen wikkeldoos samen te stellen. Deze bevat geen deksel maar wordt om het (platte) product heen gewikkeld.

Veilig verzenden

Bij breekbare producten staat veiligheid voorop. U wilt immers dat uw verzending heel aankomt. Als uw luxe kartonnen dozen met deksel bedoeld zijn voor opslag geldt dit ook. Gelukkig is het mogelijk uw dozen te voorzien van een vakverdeler. Hiermee blijven kleine producten goed op hun plaats. Ook deze maakt u eenvoudig op maat zodat de vakverdeler precies in uw luxe kartonnen dozen met deksel past. Als u de dozen wilt stapelen bieden onze kartonnen platen uitkomst. Hiermee beschermt u de dozen tegen beschadigingen. De golfkartonnen plaat kan bijvoorbeeld worden gebruikt als onderlegger of afdekplaat. Wij denken graag met u mee over het veilig verzenden of opslaan van uw goederen. Al ons verpakkingsmateriaal is geschikt voor het versturen of opslaan van breekbare of kwetsbare artikelen. 

Service en levering

Als u voor het eerst luxe kartonnen dozen met deksel samenstelt maar niet zeker bent over de afmeting of de gewenste kartonsoort kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Dat geldt ook voor het laten bedrukken van uw kartonnen dozen. Indien u uw verpakkingsmateriaal bedrukt geleverd wilt hebben kunnen wij dit ook voor u regelen. U levert dan een afbeelding of tekst aan voor op de doos, waar onze collega’s mee aan de slag gaan. Nadat u de proefdruk heeft gecontroleerd nemen wij uw bestelling in productie. Na circa tien werkdagen wordt uw partij dozen geleverd, gratis verzonden binnen Nederland.

Stapel kartonnen dozen op maat