Ga naar content

Onverwoestbare opbergdozen karton nodig?

U wilt niet dat uw producten beschadigd raken tijdens opslag of verzenden. Beschadigingen leiden tot een onverkoopbaar product of een ontevreden klant. Met goede opbergdozen van karton voorkomt u een hoop ellende. Bij Dozenlatenmaken.nl staan we klaar om u te voorzien van onverwoestbare opbergdozen, uitgevoerd in de kleur, maat en kartonsoort van uw voorkeur. Omdat u uw verpakkingsmateriaal altijd afstemt op uw product betaalt u nooit te veel en zijn uw artikelen altijd goed beschermd.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Uw opbergdozen samenstellen

Bij het opbergen van uw spullen is het handig als u kunt beschikken over stevige opbergdozen die u meerdere malen kunt verplaatsen of gebruiken. En u wilt de dozen eenvoudig kunnen verplaatsen met behulp van handvatten. Kies daarom bij het ontwerp van uw opbergdozen karton bij voorkeur voor dik dubbellaags golfkarton met handvatten. Het dikke karton is stevig en kan tegen een stootje. Het beschermt kwetsbare artikelen tegen vallen of stoten. Als u de dozen alleen gebruikt voor opslag kunt u met een gerust hart voor het zwaarste karton uit ons assortiment kiezen. U verzendt de doos immers niet, dus is het niet van belang hoe zwaar het pakket is.

Alle varianten dozen

De meest gekozen variant opbergdoos is de vouwdoos. Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u kiezen voor de Amerikaanse vouwdoos of de fefco 0203. Of u kiest voor de post- of wikkeldoos als de opslag van uw producten daar om vraagt. Elke variant is geheel naar eigen wens samen te stellen. U geeft de gewenste binnenmaten door en u kiest voor de kleur en dikte van het karton. Bent u niet zeker over de beste keuzes voor het ontwerp van uw opbergdozen karton? Onze medewerkers adviseren u graag. Omdat u zelf de maten van de dozen bepaalt is het ook mogelijk bijzondere artikelen met een afwijkende vorm of maat stevig in te pakken. En onze handige vakverdelers maken het mogelijk kleine, breekbare spullen in één doos op te slaan. Ook deze zijn geheel op maat te maken zodat ze perfect in uw zelf ontworpen dozen passen.

Opbergdozen voor verhuizen

Onze opbergdozen van karton zijn vanzelfsprekend erg geschikt voor het opslaan en verplaatsen van spullen voor een verhuizing. Bijkomend voordeel van uw dozen laten produceren bij Dozenlatenmaken.nl is dat u ook kunt kiezen voor opbergdozen met opdruk. U bepaalt daarbij zelf welke afbeelding of tekst er op de doos komt te staan. Zo kunt u eenvoudig aangeven wat er in de doos komt te zitten, waar deze komt te staan of waar de doos naartoe moet. Ook aanvullende informatie laat u al tijdens het produceren op uw opslagdoos zetten. Denk aan een barcode of waarschuwing.

Stapel kartonnen dozen op maat