Ga naar content

Op maat gemaakte palletdozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Bij palletdozen is het van groot belang dat de dozen precies op de pallet passen. En dat de dozen de ruimte op de pallet optimaal benutten. U wilt immers geen halve pallets met goederen hoeven verschepen. Daarom zijn op maat gemaakte palletdozen ideaal. De dozen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, steken niet uit en passen precies naast of op elkaar. De zelf samen te stellen dozen van Dozenlatenmaken.nl vormen de ideale palletdoos. U bepaalt zelf de binnenmaten, waardoor u palletdozen voor elk soort pallet kunt bestellen. Zo verstuurt u uw goederen veilig en vertrouwd. U bestelt al een serie voordelige palletdozen vanaf een oplage van vijftig stuks. Deze worden gratis verzonden binnen Nederland. En u heeft de mogelijkheid uw palletdozen te voorzien van een opdruk in kleur of zwart-wit. Dozenlatenmaken.nl is daarmee de ideale leverancier van op maat gemaakte palletdozen.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Uw palletdozen ontwerpen

Het samenstellen van op maat gemaakte palletdozen is eenvoudiger dan u denkt. Het bestelproces leidt u als vanzelf door het ontwerp heen. U kiest eerst het soort doos dat u wilt bestellen. Dit kan een postdoos, wikkeldoos of vouwdoos zijn. Vervolgens geeft u de gewenste binnenmaten door. Hierbij heeft u een grote mate van vrijheid. Het is bijvoorbeeld mogelijk een platte doos te creëren die de hele pallet overspant, of juist een serie middelgrote postdozen die samen precies op de pallet passen. Het is handig om de maat van uw pallet bij de hand te houden zodat u de gewenste breedte en lengte van de dozen kunt uitrekenen. Daarnaast kiest u voor bruin of wit karton en de gewenste kartonsoort. Wij bieden zowel enkellaags als dubbellaags karton aan in diverse diktes. Voor extra stevige op maat gemaakte palletdozen kiest u voor dik dubbellaags karton van 6 mm dik. Weet u niet zeker welke afmetingen uw palletdozen moeten hebben? Of wilt u advies over de kartonsoort voor uw verpakkingsmateriaal? Onze medewerkers helpen u graag op weg.

Vakverdelers en kartonnen platen voor pallets

Het assortiment van Dozenlatenmaken.nl behelst meer dan alleen op maat gemaakte palletdozen. U kunt uw verpakkingsmateriaal nog steviger maken met handige vakverdelers. Zo vervoert u meerdere, kwetsbare artikelen in één doos. Of u kiest voor stevige kartonnen platen als onderlegger, tussenlegger of afdekplaat. Deze bestelt u eenvoudig in de afmetingen van uw pallet, als extra bescherming voor uw op maat gemaakte palletdozen. Omdat onze kartonnen platen geleverd worden met een maximale afmeting van 2400 mm bij 1600 mm is het altijd mogelijk om platen in te kopen die precies passen op uw (Euro)pallets.

Dozen laten bedrukken

Indien gewenst kunt u uw op maat gemaakte dozen direct laten bedrukken met uw logo of afbeelding naar keuze. Of u kiest voor een barcode of tekst. Alles is mogelijk. Onze medewerkers maken graag een proefdruk voor u. Uw bedrukte dozen kunnen na tien werkdagen al geleverd worden. Verzending is gratis binnen Nederland. Dus wilt u op voordelige wijze op maat gemaakte dozen inkopen? Dan bent u bij Dozenlatenmaken.nl aan het juiste adres.

Stapel kartonnen dozen op maat