Ga naar content

Verschilende kartonsoorten bij Dozenlatenmaken.nl

Zware artikelen verpakt u niet in een Amerikaanse vouwdoos, gemaakt van enkellaags karton. En lichte artikelen niet in een dubbellaags kartonnen doos. Nee, u wilt het liefst zo efficiënt mogelijk gebruik maken van uw kartonnen verpakkingsmateriaal in kartonsoorten van uw voorkeur. Daarom biedt Dozenlatenmaken.nl elke klant de mogelijkheid kartonnen dozen naar eigen wens samen te stellen, met ruime keuze in kartonsoorten. Zo heeft u keuze uit enkellaags en dubbellaags karton in meerdere diktes, en kiest u ook uit twee kleuren kartonsoorten: wit en bruin.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!e

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Kartonsoorten voor lichte en zware artikelen

Verzendt of verpakt u alleen lichte producten? Dan volstaan lichte kartonsoorten die uit enkellaags karton bestaan. Dozenlatenmaken.nl biedt dit lichte, enkellaags karton aan in twee diktes: 3 en 4 mm. Let erop dat de Amerikaanse vouwdoos geschikt is voor lichte artikelen, maar u voor zware artikelen beter de standaard fefco 0203 vouwdoos kunt bestellen. Deze beschikt over overlappende kleppen die meer stevigheid bieden. Kies dan bij voorkeur ook voor dubbellaags karton in de dikke kartonsoorten: 4,5 en 6 mm dik.

Postdozen en wikkeldozen

U vindt niet alleen vouwdozen bij Dozenlatenmaken.nl. Ook wikkeldozen en postdozen zijn gewoon in elke maat en in alle kartonsoorten leverbaar. Neem bijvoorbeeld de wikkeldoos in dubbellaags karton: ideaal voor het verzenden van een zwaar, kostbaar boek of ander plat voorwerp. De postdozen zijn daarentegen zeer geschikt voor het versturen van lichte, losse voorwerpen. Ook geschenksets verzendt u eenvoudig naar klanten met een postdoos. Omdat u zelf de afmetingen bepaalt, zorgt u er altijd voor dat uw verpakkingsmateriaal perfect bij het te versturen artikel past. Uw product gaat tijdens transport niet schuiven en komt zonder schade aan bij uw klant.

Efficiënt inkopen

Het zelf kunnen samenstellen van uw verpakkingsmateriaal en vrije keuze in kartonsoorten heeft nog een voordeel. U bestelt nooit dozen die te zwaar of te groot zijn voor uw verzending. U maakt dus bijzonder efficiënt gebruik van uw verpakkingsmateriaal en bespaart daarmee geld. Ook als u slechts 50 dozen nodig heeft, kunt u bij Dozenlatenmaken.nl uw gehele bestelling op maat laten maken.
Stapel kartonnen dozen op maat