Ga naar content

Verzendverpakking op maat bij Dozenlatenmaken.nl

U verzendt met enige regelmaat producten naar klanten, dus wilt u ook stevig, herkenbaar en voordelig verpakkingsmateriaal inkopen. Dozenlatenmaken.nl biedt een op maat gemaakte verzendverpakking voor elk product. Of u nu een vouwdoos nodig heeft, een postdoos, wikkeldoos of losse kartonnen plaat, met een verzendverpakking van Dozenlatenmaken.nl komt uw verzending altijd veilig aan bij uw klant. Al verkrijgbaar vanaf een oplage van 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Welke verzendverpakking is geschikt?

Dozenlatenmaken.nl biedt u de mogelijkheid te kiezen uit vier verschillende soorten dozen op maat, uitvoerbaar in elke gewenste maat. U geeft tijdens het bestellen aan welk type verzendverpakking u nodig heeft en in welke kartonsoort deze geleverd moet worden. U heeft hierbij keuze uit wit of bruin karton, in enkellaags of dubbellaags uitvoering. De enkellaags uitvoering is leverbaar in diktes van 3 en 4 mm, terwijl de dubbellaags kartonnen verzendverpakking extra stevig gemaakt wordt in karton van 4,5 of zelfs 6 mm. Ideaal voor het verzenden of opslaan van zware producten.

Afwijkende maten

Niet alle artikelen hebben een standaardmaat. Verzendt u ook goederen met afwijkende maten die niet in standaarddozen passen? Laat dan uw eigen vouwdoos, postdoos of wikkeldoos maken, zodat u voortaan over op maat gemaakte verzendverpakking beschikt die precies past. Met zo’n verzendverpakking gaat de inhoud niet schuiven en weet u zeker dat uw producten in nieuwstaat arriveren bij uw klant. Tijdens het bestellen kunt u elke gewenste binnenmaat opgeven, voor hoogte, lengte en breedte van elk soort doos.

Met logo of tekst

Uw op maat gemaakte doos is bijna gereed voor productie. Wist u dat het ook mogelijk is om een opdruk toe te voegen aan uw bestelling? Uw verzendverpakking wordt dan direct geproduceerd inclusief zwart-witprint of kleurenopdruk. Zo kunt u uw verpakkingsmateriaal voorzien van uw logo, een begeleidende tekst of barcode. Dozenlatenmaken.nl is dan ook hét adres voor het laten maken van uw gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen, inclusief opdruk. De levertijd is per fefco verschillend.
Stapel kartonnen dozen op maat