Ga naar content

Opbergdoos met deksel van karton kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u een opbergdoos met deksel van karton nodig? Bij Dozenlatenmaken.nl leveren wij 100% maatwerk, waardoor uw dozen altijd de perfecte maat en vorm hebben. Via Dozenlatenmaken.nl stelt u eenvoudig zelf uw postdoos samen. Snel en goedkoop.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Stevige opbergdoos met deksel van karton nodig?

Kleine, rondslingerende spullen organiseert u in een handomdraai met kartonnen dozen. Kartonnen dozen zijn goedkoper, lichter, duurzamer en stijlvoller dan plastic dozen en zijn een uitstekende oplossing voor het opruimen en organiseren van uw archief of kantoor. Via Dozenlatenmaken.nl bestelt u eenvoudig een stevige opbergdoos met deksel van karton voor uw bedrijf. U bepaalt zelf welke afmetingen de dozen moeten hebben en welke kwaliteit karton u geleverd wilt krijgen. Bij zorgvuldig gebruik gaan uw inpakdozen jaren mee.

We raden aan om onze vouwdozen of postdozen te bestellen voor het opbergen van producten, archiefmappen of andere losse spullen. Onze vouwdozen zijn bovendien verkrijgbaar met handige handvatten, waardoor u de dozen gemakkelijk verplaatst.

Opties opbergdoos met deksel van karton

Als u kiest voor onze vouwdozen, geeft u de gewenste binnenmaat door van de doos. We raden aan de grootste artikelen die u op wilt bergen als uitgangspunt te nemen. Uiteraard kunt u ook verschillende formaten bestellen, bijvoorbeeld een opbergdoos met deksel van karton voor archiefmappen en een aantal voor overgebleven voorraad of bedrijfskleding. Ook onze postdozen zijn bijzonder handig voor het opbergen van kleine zaken. Nadat u het formaat van de opbergdoos met deksel van karton heeft ingevoerd, kiest u voor de kwaliteit van het karton (enkelgolf of dubbelgolf in diverse diktes).  

Extra opties

Al onze dozen zijn leverbaar in bruin of wit karton en kunnen bedrukt worden met zwart-wit of kleurenprint. Indien u kiest voor dozen laten bedrukken, leveren wij eerst een drukproef in PDF-formaat aan die u kunt beoordelen. Uw logo, de inhoud van de doos of de bestemming van de producten kunt u aan de buitenzijde laten aanbrengen. U kunt de dozen laten bedrukken, zelf bestickeren of de inhoud van de opbergdoos met deksel van karton op de buitenzijde schrijven met een marker. Zo organiseert u uw kantoor in een handomdraai. Wilt u breekbaar goed opslaan of het overzicht bewaren in de dozen? Bestel dan onze handige vakverdelers. Ook deze zijn verkrijgbaar in elke denkbare maat, dus eenvoudig af te stemmen op de binnenmaat van uw vouw- of postdoos.
 
Stapel kartonnen dozen op maat