Ga naar content

Pakketdoos 100x50x50 bij Dozenlatenmaken.nl

Bent u op zoek naar een pakketdoos 100x50x50? U bestelt deze snel en goedkoop bij Dozenlatenmaken.nl. Heft de pakketdoos van 100x50x50 net niet de juiste afmetingen? Geen probleem, wij maken ook pakketdozen op maat. Precies passend voor het product dat u verstuurt. Te bestellen vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Pakketdoos op maat bij Dozenlatenmaken.nl

Een pakketdoos op maat heeft nogal wat voordelen. Met een pakketdoos op maat voorkomt u dat het pakket verschuift. Bovendien heeft u geen of slechts weinig vulmateriaal nodig. Ook de ontvanger van het pakket zal tevreden zijn, want hij zit niet opgescheept met een onnodig grote doos. Met een pakketdoos die passend is voor de artikelen die u wilt versturen draagt u ook een steentje bij aan het milieu. Hoe minder lucht in een pakket, hoe duurzamer. 

Bestel uw pakketdoos eenvoud online

Een passende doos bestellen is heel eenvoudig bij Dozenlatenmaken.nl. U geeft het type doos op, het formaat en het aantal. En natuurlijk de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm, dubbelgolf 4,5 of 6 mm. De levertijd is per fefco verschillend. Betreft het een spoedbestelling? Met onze spoedservice doen we dat zelfs al vanaf 48 uur na bestelling. Geef dat dus even aan ons door. Dan gaan we direct voor u aan de slag.

Pakketdoos 100x50x50 mét bedrukking

We maken uw dozen in onze eigen fabriek in Nederland. Daardoor gaat er geen kostbare tijd verloren en houden wij de controle over de kwaliteit. Als u dit wilt, verzorgen we ook het bedrukken van uw dozen; in grijs/zwarttint of full colour. Van bedrijfsnaam of barcode tot full colour opdruk. We drukken digitaal (bij kleinere oplages) of met een traditionele drukmethode. Wij adviseren u graag.

Snel uw pakketdoos (100x50x50 of elke andere maat) nodig?

  • Dozen op maat;
  • Snel en goedkoop;
  • Ook bedrukking is mogelijk.

Heeft u vragen of wilt u sparren over de mogelijkheden? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op en samen en samen kijken we naar een oplossing/