Ga naar content

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Kartonnen doos 100x50x50 

Een pakketdoos met de afmetingen van 100 mm in de lengte, 50 mm in de breedte en 50 mm in de hoogte is een specifiek formaat dat vaak wordt gebruikt, en geschikt is voor veel verschillende goederen. Wilt u goederen versturen die te klein of te groot zijn voor een 100x50x50 doos? Dan kiest u voor de optie van een pakketdoos op maat. Met een pakketdoos op maat voorkomt u dat het pakket verschuift en hierdoor beschadigd. Doordat uw pakket perfect past in de doos, heeft u weinig tot geen opvulmateriaal nodig. Met een pakketdoos die passend is voor de artikelen die u wilt versturen draagt u ook een steentje bij aan het milieu. Hoe minder lucht in een pakket, hoe duurzamer.

Bestel uw pakketdoos eenvoudig online

Een passende doos bestellen is heel eenvoudig bij Dozenlatenmaken.nl. U geeft het type doos op, het formaat en het aantal. En natuurlijk de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm, dubbelgolf 4,5 of 6 mm. De levertijd is per fefco verschillend. Betreft het een spoedbestelling? Met onze spoedservice doen we dat zelfs al vanaf 48 uur na bestelling. Geef dat dus even aan ons door. Dan gaan we direct voor u aan de slag.

Kartonnen doos 100x50x50 kopen mét bedrukking

We maken uw dozen in onze eigen fabriek in Nederland. Daardoor gaat er geen kostbare tijd verloren en houden wij de controle over de kwaliteit. Als u dit wilt, verzorgen we ook het bedrukken van uw dozen; in grijs/zwarttint of full colour. Van bedrijfsnaam of barcode tot full colour opdruk. We drukken digitaal (bij kleinere oplages) of met een traditionele drukmethode. Wij adviseren u graag.

Snel uw pakketdoos 100x50x50 nodig?

  • Dozen op maat;
  • Snel en goedkoop;
  • Ook bedrukking is mogelijk.

Heeft u vragen of wilt u sparren over de mogelijkheden? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op en samen en samen kijken we naar een oplossing.

Postdoos fefco 0427