Ga naar content

Pakket doos 100x50x50 bij Dozenlatenmaken.nl

Zoekt u een pakketdoos 100x50x50? U bestelt deze snel en goedkoop bij Dozenlatenmaken.nl. Als u wilt, maken we een pakketdoos op maat. Precies passend voor het product dat u verstuurt. Te bestellen vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

9.7 van 280 beoordelingen op

Daarom een pakketdoos op maat

Een pakketdoos op maat heeft nogal wat voordelen. U voorkomt ermee dat het pakket verschuift. Bovendien heeft u geen of slechts weinig vulmateriaal nodig. Ook de ontvanger van het pakket zal tevreden zijn, want hij zit niet opgescheept met een onnodig grote doos.

Bestel uw pakketdoos eenvoud online

Een passende doos bestellen is heel eenvoudig bij Dozenlatenmaken.nl. U geeft het type doos op, het formaat en het aantal. En natuurlijk de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm, dubbelgolf 4,5 of 6 mm. De levertijd is per fefco verschillend. Met onze spoedservice doen we dat zelfs al vanaf 48 uur na bestelling. Moet het inderdaad snel? Geef dat dus even aan ons door. Dan gaan we direct voor u aan de slag.

Ook mét bedrukking

We maken uw dozen in onze eigen fabriek in Nederland. Daardoor gaat er geen kostbare tijd verloren en houden wij de controle over de kwaliteit. Als u dit wilt, verzorgen we ook het bedrukken van uw dozen; in grijs/zwarttint of fullcolour. Van bedrijfsnaam of barcode tot fullcolour opdruk. We drukken digitaal (bij kleinere oplages) of met een traditionele drukmethode. Wij adviseren u graag.

Snel uw pakketdoos (100x50x50 of elke andere maat) nodig?

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk