Ga naar content

Palletdozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Voldoen standaarddozen niet aan uw wensen? Kies dan voor op maat gemaakte palletdozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl. Verkrijgbaar in elke maatvoering en diverse soorten: vouwdozen, wikkeldozen of postdozen en golfkarton platen. Snel en goedkoop.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Op maat gemaakte palletdozen kopen

Of u nu één grote palletdoos nodig heeft of meerdere kleine palletdozen kopen wilt voor verzending op een pallet, bij Dozenlatenmaken.nl kunt u terecht voor elk soort palletdoos. Onze vouwdozen zijn bijzonder geschikt als palletdoos en leverbaar in elke afmeting, dus ook in die van uw pallets. U kiest zelf de uitvoering van uw verpakkingsmateriaal. Indien nodig kunt u uw palletdozen bestellen met zeer dik dubbellaags golfkarton van 6mm dik. Liever zeer voordelig geprijsde palletdozen kopen? Dan kiest u voor een uitvoering met enkellaags karton. Welke optie u ook kiest, uw producten passen altijd perfect in de verpakking en komen veilig aan op de plaats van bestemming.

Uw palletdoos samenstellen

Indien u op zoek bent naar palletdozen raden wij u aan te kijken naar de Amerikaanse vouwdozen of de postdoos. Onze vouwdozen kunnen in zeer grote afmeting geleverd worden of in kleiner formaat waarmee u kunt stapelen. Hetzelfde geldt voor de postdoos. U pakt hiermee eenvoudig een volledige pallet vol met uw (kleine) artikelen.

Grote artikelen beschermt u eenvoudig tegen beschadigingen met onze losse golfkarton platen. Als u meerdere grote zaken wilt stapelen legt u één of meerdere van deze platen tussen de artikelen. U bestelt dan gewoon de golfkartonnen plaat als u over gaat tot palletdozen kopen, in de maten van de pallet. Ook handig om te gebruiken als u meerdere vouwdozen of andere palletdozen wilt stapelen.

Extra opties en levertijden

Het is prettig precies te weten wat zich in elke palletdoos bevindt. Daarom kunt u bij Dozenlatenmaken.nl ook palletdozen bestellen met opdruk. Laat uw merk, uw logo of een tekst naar keuze in zwart-wit of kleur drukken op de dozen van uw voorkeur. Daarnaast is het ook mogelijk barcodes aan te brengen op uw verpakkingsmateriaal. Na levering kunt u de dozen direct gebruiken, bijvoorbeeld voor interne opslag of verzending. Uw dozen worden gegarandeerd geleverd binnen tien tot twaalf werkdagen. Als u kiest voor bedrukte dozen krijgt u vooraf altijd een proefdruk in PDF-formaat toegezonden.
 
Stapel kartonnen dozen op maat