Ga naar content

Platen bestellen bij Dozenlatenmaken.nl

Topkwaliteit kartonnen platen bestellen voor transport op pallets is mogelijk bij Dozenlatenmaken.nl in elk formaat en kwaliteit. Dubbellaags of enkellaags karton. Kijk ook eens bij onze andere producten: vouwdozen, wikkeldozen, postdozen en vakverdelers.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Kartonnen platen bestellen

Dozenlatenmaken.nl levert niet alleen kartonnen dozen, maar u kunt ook losse kartonnen platen bestellen. Deze platen zijn gemaakt van golfkarton en worden veelvuldig gebruikt om artikelen op pallets te beschermen. De kartonnen platen kunnen worden ingezet als bodemplaat, tussenlegvel of bovenplaat. Daardoor is het mogelijk artikelen in kartonnen dozen of los verpakt, te stapelen zonder dat de producten beschadigd raken door vuil en vocht.

U laat de palletplaten tijdens het transport gewoon zitten. Eventueel kunnen de platen opnieuw worden gebruikt of worden ingezet voor bescherming van de ondergrond in uw opslagloods. Natuurlijk kunnen uw palletplaten na gebruik ook eenvoudig worden gerecycled. Door kartonnen platen te bestellen haalt u dus niet alleen een handig product in huis, maar beschikt u ook over een duurzame verpakkingsoplossing.

Uw kartonnen platen naar wens samenstellen

De kartonnen platen van Dozenlatenmaken.nl kunnen in elk gewenst formaat geleverd worden. Door kartonnen platen te bestellen bij Dozenlatenmaken.nl, stemt u uw verpakkingsmateriaal moeiteloos af op de door u gebruikte pallets. Daarnaast bepaalt u zelf welke dikte de platen krijgen. Kiest u voor enkellaags golfkarton in 3mm of 4mm of dubbellaags in maar liefst 6mm? Hoe dikker het karton, hoe steviger. Voor lichte materialen hoeft u uiteraard niet te kiezen voor de dikste uitvoering.

Omdat u voor elk type doos of plaat kunt kiezen uit de dikte die het best past, bespaart u op de kosten. Zo zorgt u ervoor dat u uw artikelen in de best passende verpakking verstuurt en daarbij ook op gewicht bespaart. De kosten van de doos voor verzending vallen hierdoor ook lager uit. Ook de kleur van de platen en dozen bepaalt u zelf. U heeft daarbij de keuze uit bruin of wit golfkarton. Kartonnen platen bestellen kan al vanaf een order van vijftig stuks. 

Andere verpakkingsopties

Wilt u al uw producten verzenden met topkwaliteit kartonnen dozen van Dozenlatenmaken.nl? Dan plaatst u eenvoudig uw bestelling voor Amerikaanse vouwdozen of wikkeldozen via de website. Deze zijn zeer goed te combineren met andere producten van Dozenlatenmaken.nl, als u kiest voor kartonnen platen bestellen. U plaatst uw dozen met artikelen op een pallet en gebruikt zoveel kartonnen platen als tussenlegvellen als u wenst. Alle dozen kunnen bovendien bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of handige informatie, zoals barcodes of de bestemming van het pakket.
 
Stapel kartonnen dozen op maat