Ga naar content

Platte doos kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Voor het versturen van producten heb je dozen nodig. Met een platte doos op maat verstuur je eenvoudig en veilig boeken, dvd’s en andere platte materialen. De platte doos is nu verkrijgbaar bij Dozenlatenmaken.nl in elk gewenst formaat en dikte karton. Al leverbaar vanaf 50 stuks en voordelig geprijsd. Bedrukken bij Dozenlatenmaken.nl is mogelijk in zowel kleur als zwart-wit.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Platte doos op maat laten maken

Platte artikelen zoals boeken, dvd's, of platte kantoorartikelen verzend je het meest praktisch in een platte doos. Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u voordelig platte dozen, in elk formaat en uitvoering. Zo stelt u bijvoorbeeld eenvoudig de perfecte platte doos in de vorm van een wikkeldoos, vouwdoos of postdoos samen voor uw bedrijf. Altijd binnen tien tot twaalf werkdagen geleverd en verkrijgbaar in diverse kleuren en karton diktes. Heeft de bestelling spoed? Maak dan gebruik van de spoedservice! 

Platte doos keuzemogelijkheden

Als u op zoek bent naar een geschikte platte doos, kunt u elk type doos van Dozenlatenmaken.nl bestellen. Een wikkeldoos is bijvoorbeeld perfect voor boeken. U verpakt één of meerdere boeken in de doos en plakt deze stevig dicht door de doos om de inhoud heen te ‘wikkelen’. Hierdoor zitten uw artikelen strak in de verpakking en is de kans op schade tijdens transport minimaal.

Liever toch een postdoos of vouwdoos? Dan geeft u de binnenmaten zo op dat u een platte doos krijgt. Eventueel voegt u een vakverdeler toe aan de doos om kleine producten op hun plaats te houden. Omdat u zowel de lengte, hoogte en diepte van de doos geheel naar eigen wens kunt aanpassen maakt u altijd de platte doos die bij uw zending past.

Daarbij kiest u ook voor de gewenste dikte van het karton: enkellaags in 3 mm of 4 mm, of dubbellaags in 4 mm, 5 mm, of 6 mm. Dubbellaags dik karton biedt optimale bescherming, licht karton is vanzelfsprekend minder zwaar en geschikt voor het voordelig verzenden van materialen in een platte doos.

Bestellen en levering platte doos

Uw platte doos of andere verpakkingsmaterialen bestelt u eenvoudig online via Dozenlatenmaken.nl. Tijdens het bestelproces wordt u automatisch langs alle mogelijke opties geleid. Wist u dat het ook mogelijk is uw dozen te laten bedrukken met een kleuren- of zwart-wit print? Zo kunt u uw verpakkingsmateriaal meteen voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of een tekst naar keuze. Uw platte doos is dan direct herkenbaar voor uw klant. Als u kiest voor een opdruk, zenden wij u altijd een proefdruk toe. Na goedkeuring nemen wij uw bestelling in productie.
 
Daarnaast kunnen ook barcodes op de platte doos gedrukt worden, zodat intern transport soepel verloopt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan nu alle opties voor een platte doos, vouwdoos of andere kartonnen verpakking op Dozenlatenmaken.nl.
Stapel kartonnen dozen op maat