Ga naar content

PostNL dozen bestellen bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u een product te verzenden? En heeft u daar passende postverzenddozen (PostNL-dozen) voor nodig? U bestelt ze op maat bij Dozenlatenmaken.nl. Stel, goed en goedkoop. Al vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Stel zelf uw postverzenddoos samen

U stelt zelf online uw postverzenddoos samen. U bepaalt de gewenste maten, de kleur (wit of bruin) en het aantal dozen dat u nodig heeft. En natuurlijk de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Twijfelt u over de kartonkwaliteit die u nodig heeft? Bel ons dan even.

De voordelen van maatwerk

Steeds meer klanten van Dozenlatenmaken.nl ontdekken de voordelen van maatwerk. Een maatwerk postdoos is precies groot genoeg voor het product dat erin wordt vervoerd. Dit voorkomt dat het product kan gaan verschuiven en beschadigt. Bovendien scheelt het opvulmateriaal. Een maatwerkdoos neemt minder transportruimte in. En ziet er bovendien netjes en representatief uit.

Eventueel mét bedrukking

Wilt u de postverzenddoos graag laten bedrukken? Dat doen we graag voor u. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, bedrijfsnaam en bedrijfsslogan of een fullcolour afbeelding van het product. Barcodes en waarschuwingstekens kunnen we ook drukken. We kunnen elke zijde van de doos bedrukken, zelfs de onderkant. We bedrukken altijd een zo groot mogelijk oppervlak, in de juiste verhouding.

We doen dit in eigen huis, met onze geavanceerde inkjetprinter. Gaat het om veel dozen? Dan kan het voordeliger zijn om een andere drukmethode te kiezen. We adviseren u daarover én we regelen het. Alles onder één dak, handig.

Snelle levering op locatie

De levertijd is per fefco verschillend. En met onze spoedservice zelfs al vanaf 48 uur na bestelling.
Stapel kartonnen dozen op maat