Ga naar content

Professionele verpakkingsdozen bestellen bij Dozenlatenmaken.nl

Als u regelmatig artikelen opslaat of verzendt doet u dat natuurlijk het liefst met professionele verpakkingsdozen. Stevige kartonnen dozen die er goed uitzien, eventueel voorzien van een afbeelding, uw logo of een tekst naar keuze. En u wilt zelf het uiterlijk van de doos kunnen bepalen, net als de maat. Dan bent u bij Dozenlatenmaken.nl aan het juiste adres. Bij ons stelt u uw professionele verpakkingsmateriaal geheel zelf samen, eenvoudig online. U kunt uw eigen dozen al bestellen vanaf een oplage van vijftig stuks, inclusief opdruk. Gratis bezorgd in heel Nederland, binnen tien werkdagen.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Vouwdoos, wikkeldoos of kartonnen plaat

Het assortiment van Dozenlatenmaken.nl bevat meerdere soorten kartonnen dozen, net als vakverdelers en golfkartonnen platen. Hiermee verpakt en verzendt u al uw goederen op een veilige en professionele manier. U stelt zelf uw dozen samen. Online kiest u voor een vouwdoos, wikkeldoos of postdoos en geeft u de gewenste binnenmaten door. Wij maken uw verpakkingsdozen tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Zo maakt u ze perfect passend voor uw materialen of voor verzending op een pallet. Dat geldt ook voor de vakverdelers en de golfkartonnen platen. Vakverdelers zijn ideaal voor het verzenden van kleine objecten, samen in één doos. De golfkartonnen platen kunnen dienen als onderlegger, tussenlegger of afdekplaat, bijvoorbeeld op een pallet. Alle onze verpakkingsoplossingen samen geven u de mogelijkheid uw producten veilig te verpakken, op te slaan en te versturen.

Voordelig verzenden

Wist u dat u onze verpakkingsdozen in diverse soorten karton kunt bestellen? Wij bieden zowel enkellaags als dubbellaags karton aan. Dubbellaags karton biedt optimale bescherming, vooral als u kiest voor de variant die 6 mm dik is. Dit karton is extra stevig, maar ook zwaarder dan de enkellaags variant. Voor het voordelig verzenden van robuuste materialen kunt u ook kiezen voor enkellaags karton van 3 of 4 mm. Dit karton biedt voldoende bescherming maar is een stuk lichter. Dat scheelt in de verzendkosten. Met dit soort keuzemogelijkheden stemt u al uw verpakkingsdozen af op uw product en doel en betaalt u nooit te veel. Het laten bedrukken van uw dozen is optioneel. Hierbij heeft u keuze uit een kleurenprint of een zwart-witopdruk. Geef tijdens het bestellen aan dat u uw dozen wilt laten bedrukken en lever uw gewenste afbeelding of tekst aan. Wij zorgen dan voor een professionele opdruk. Uiteraard ontvangt u altijd een proefdruk.

Advies over uw verpakkingsmaterialen

Wij produceren al jaren verpakkingsdozen voor uiteenlopende bedrijven. We kunnen u daarom uitstekend adviseren over uw nieuwe kartonnen dozen. Heeft u vragen over het samenstellen van uw verpakkingsmaterialen of wilt u weten welke mogelijkheden u heeft? Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers.

Stapel kartonnen dozen op maat