Ga naar content

Stevig en representatief verpakkingsmateriaal dozen

Uw verpakkingsmateriaal moet er minstens zo professioneel uit zijn als uw product. U wilt immers dat uw klant direct een goede eerste indruk heeft bij het ontvangen van uw pakket. Dat doet u met de representatieve verpakkingsmaterialen van Dozenlatenmaken.nl. U stelt eenvoudig uw ideale verpakkingsdozen samen in de kleur en het formaat van uw keuze. Bovendien heeft u de mogelijkheid uw verpakkingsmateriaal dozen te voorzien van een opdruk, in kleur of zwart-wit. Zo laat u uw verpakking er extra uit springen. Denk bijvoorbeeld aan een nette witte doos met uw logo in kleur, of een duurzame bruine doos met een tekst naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos. U ontwerpt al een eigen serie dozen vanaf een oplage van vijftig stuks. Deze worden binnen tien dagen geleverd en gratis verzonden binnen Nederland.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

De beste verpakkingsoplossing

Omdat u bij Dozenlatenmaken.nl keuze heeft uit vier soorten dozen kunt u elke denkbare doos samenstellen. U bepaalt immers zelf de afmetingen. Kies tijdens het bestellen eerst voor een van onze vouw-, wikkel- of postdozen en geef de gewenste binnenmaat door. Vervolgens kiest u voor de basiskleur (bruin of wit) en voor kartonsoort en -dikte. Al onze dozen zijn leverbaar in enkellaags of dubbellaags karton. De dubbellaags variant biedt optimale stevigheid, de enkellaags variant is voordeliger en lichter. Dat laatste is van belang als gewicht meespeelt bij de verzendkosten. Laat u bijvoorbeeld brievenbusdoosjes maken? Dan is het vaak wenselijk deze uit te voeren in enkellaags karton, zodat u de doosjes zo voordelig mogelijk kunt verzenden. Twijfelt u over een van deze keuzes? Onze medewerkers denken graag met u mee.

Opdruk in kleur of zwart-wit

Een bruine of witte doos van Dozenlatenmaken.nl is altijd representatief, maar zonder logo of opdruk ook erg anoniem. Kies daarom voor een opdruk op uw verpakkingsmateriaal dozen. Wij kunnen uw logo op één of meerdere zijden van de doos afdrukken, in kleur of zwart-wit. Hierdoor wordt direct duidelijk van welk bedrijf het pakket afkomstig is. Daarnaast kunt u andere zaken op uw verpakkingsmateriaal dozen laten drukken, zoals tekst voor uw medewerkers, een barcode of een boodschap voor de ontvanger. Een tekst als ‘This side up’ of ‘Breekbaar’ kan dus al tijdens de productie op uw verpakkingsmateriaal gezet worden. Dat bespaart tijd en kosten. U hoeft de opdruk immers niet zelf te regelen.

Voordelig bestellen

U bestelt uw verpakkingsmateriaal dozen al in een oplage vanaf vijftig stuks. Ook als u slechts een kleine partij dozen nodig heeft, kunt u uw verpakkingsmateriaal dus al geheel naar eigen wens samenstellen. Bij een grotere bestelling gaat de stuk prijs automatisch naar beneden. Heeft u een grote hoeveelheid dozen nodig in hetzelfde formaat? Bestel deze dan in één keer. Zo bespaart u nog meer op uw verpakkingsmateriaal!

Stapel kartonnen dozen op maat