Ga naar content

Stevige dubbelgolf karton dozen bij Dozenlatenmaken.nl

Uw vouwdoos, postdoos of wikkeldoos kan in elke kartonsoort worden uitgevoerd wanneer u uw verpakkingsmateriaal bestelt bij Dozenlatenmaken.nl. Dus ook in dubbelgolf karton. Het voordeel van dubbelgolf karton is dat deze kartonsoort een stuk steviger is dan enkelgolf karton. De honingraatstructuur zorgt voor een zeer stevige verpakking, waarin uw artikelen onbeschadigd kunnen worden opgeslagen of vervoerd. De ideale keuze voor kwetsbare of zware artikelen. Haal uw doos op maat.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Dubbelgolf karton dozen bestellen

Kiest u voor dubbelgolf karton? Dan heeft u bij Dozenlatenmaken.nl nog meer opties. Uw dubbelgolf verzendverpakking is leverbaar in karton van 4,5 of 6 mm dik. U bepaalt dus zelf hoe zwaar uw dozen worden. Het 6 mm karton biedt de meeste bescherming. Daarnaast kiest u uit wit of bruin karton, en bepaalt u zelf de binnenmaten van de dozen. U doorloopt eenvoudig het online bestelproces, waarbij u ziet welke opties u heeft. Uw verpakkingsmateriaal kan vanaf een bestelling van 50 stuks of meer op maat gemaakt worden.

Soorten kartonnen dozen

Dozenlatenmaken.nl levert de meest voorkomende dozen: de Amerikaanse en standaard vouwdoos (fefco 0201 en 0203), de postdoos, wikkeldoos en losse kartonnen platen. Voor elk van deze dozen geldt dat u kunt kiezen uit enkelgolf of dubbelgolf karton. Zo stemt u uw verzend- of verpakkingsmateriaal compleet af op uw goederen en betaalt u nooit te veel voor uw kartonnen dozen. Elk soort doos is geschikt voor andere materialen. De wikkeldoos is handig voor het versturen van platte materialen, zoals boeken. De postdoos is een echte alleskunner en is te vullen met een of meerdere producten naar wens. Dat geldt ook voor de vouwdoos.

Vouwdozen voor zware artikelen

U kunt zowel voor de Amerikaanse als gewone vouwdoos kiezen. Let erop dat de standaard vouwdoos (fefco 0203) meer stevigheid biedt dan de Amerikaanse vouwdoos. De Amerikaanse vouwdoos kan worden uitgevoerd in stevig dubbelgolf karton. Toch is de Amerikaanse vouwdoos minder stevig dan de gewone vouwdoos, omdat de kleppen niet over elkaar heen sluiten. Als u optimale stevigheid en zekerheid wilt, kiest u voor een standaard vouwdoos, uitgevoerd in dubbelgolf karton van 4,5 of 6 mm. Niet zeker over uw keuze? Neem dan contact op met onze medewerkers voor deskundig advies.
Stapel kartonnen dozen op maat