Ga naar content

Stevige opbergdoos met kartonnen deksel

Opbergdozen moeten stevig genoeg zijn om zelfs de zwaarste spullen in op te kunnen slaan, het liefst voor langere tijd. U wilt ze kunnen stapelen en eenvoudig kunnen verplaatsen. Een opbergdoos met deksel karton is misschien nog wel de handigste variant. U kunt dit type doos eenvoudig in- en uitpakken. Het stevige deksel beschermt uw artikelen tegen invloeden van buitenaf. Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u uiteraard een stevige opbergdoos met deksel karton bestellen. Net als onze andere producten maken wij uw opbergdoos op maat. Dat betekent dat u ook opbergdozen met afwijkende maten of bijzondere vormen kunt laten maken. Ideaal als u een grote partij producten wilt opslaan die niet in standaarddozen past.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Uw opbergdozen ontwerpen

Bij het bestellen van uw opbergdoos met deksel karton heeft u een aantal keuzes. Ten eerste neemt u een van onze standaarddozen als uitgangspunt. Dit kan bijvoorbeeld een vouwdoos zijn, maar ook een postdoos. Beide varianten beschikken over een stevig (te vouwen) deksel. Vervolgens geeft u de gewenste binnenmaten door en beslist u over de kleur: bruin of wit karton. Ten slotte kiest u voor de kartonsoort en -dikte. U kunt een opbergdoos met deksel karton bestellen in enkellaags of dubbellaags karton. Voor een extra stevige opbergdoos kiest u bijvoorbeeld voor dubbellaags karton in 4,5 of 6mm dikte karton. Wilt u liever een kartonnen doos met afneembaar deksel? Neem dan contact op met onze medewerkers om uw wensen te bespreken.

Stapelbare opbergdozen

Als u voor een partij opbergdozen met dezelfde afmeting kiest kunt u deze eenvoudig stapelen. Omdat u de maat zelf bepaalt is het ook mogelijk deze bijvoorbeeld af te stemmen op de maat van een pallet. Dozenlatenmaken.nl biedt daarbij ook handige vakverdelers en kartonnen platen aan. Ook deze laat u gewoon op maat maken. De vakverdelers bieden extra stevigheid en houden kleine artikelen goed op hun plaats. Hierdoor kunt u de opbergdoos met deksel karton eenvoudig stapelen en transporteren. Met de kartonnen platen beschermt u elke opbergdoos met deksel karton tegen schade. Op die manier kunt u zorgeloos opbergdozen op elkaar zetten of eventueel zelfs gestapeld verzenden of verschepen.

Met opdruk

Alle kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen die u bij Dozenlatenmaken.nl kunt bestellen, kunnen wij voorzien van een opdruk. Dit is mogelijk in zwart-wit of in kleur. Wilt u bijvoorbeeld de inhoud of locatie van de producten in de opbergdoos met deksel karton op de doos laten drukken? Dan geeft u tijdens het bestellen door dat u kiest voor een opbergdoos met deksel karton met opdruk. De gewenste afbeelding en tekst stuurt u vervolgens naar ons op, waarna wij een proefdruk voor u maken. Naast een tekst of logo is het drukken van een barcode of instructie voor uw werknemers ook mogelijk. We zorgen er altijd voor dat uw tekst of logo op een logische plek op de doos komt te staan, uiteraard altijd in overleg met u. Zo beschikt u doorgaans al binnen tien werkdagen over uw opbergdozen, met of zonder opdruk!

Stapel kartonnen dozen op maat