Ga naar content

Unieke gekleurde dozen ontwerpen

Er worden duizenden pakketten per dag verstuurd, naar bedrijven en consumenten. Hoe zorgt u er dan voor dat uw pakket opvalt? Herkenbaar is voor uw klanten? Met kwalitatief hoogwaardig verpakkingsmateriaal dat bedrukt is met uw logo. Gekleurde dozen vallen beter op dan eenvoudige, onbedrukte kartonnen dozen. Daarom biedt Dozenlatenmaken.nl u de mogelijkheid al uw op maat gemaakte kartonnen dozen te laten bedrukken met een kleurenprint, op alle zijden van de doos. Omdat Dozenlatenmaken.nl alle expertise in huis heeft om uw opdruk professioneel te verzorgen, kunt u ervan uitgaan dat het eindresultaat er representatief uitziet. Wij kijken altijd samen met u hoe wij uw opdruk zo goed mogelijk tot zijn recht kunnen laten komen. Daarbij kunt u kiezen voor een aantal varianten en heeft u alle vrijheid om uw verpakkingsmateriaal geheel naar eigen wens samen te stellen.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Gekleurde post of- vouwdoos

Dozenlatenmaken.nl geeft u meerdere opties bij het samenstellen van uw ideale gekleurde dozen. U kiest bij het bestellen eerst voor de gewenste variant: een vouwdoos, postdoos of wikkeldoos. De vouwdoos is beschikbaar in Amerikaanse variant of in fefco 0203. Daarna geeft u de binnenmaten van de doos door. De hoogte, breedte en lengte bepaalt u zelf. Hierdoor kunt u perfect passend verpakkingsmateriaal ontwerpen dat uw producten veilig opslaat of verzendt. De basiskleur van de doos is altijd wit of bruin. Door te kiezen voor een opdruk kunt u de dozen echter omzetten in gekleurde dozen. Geef tijdens het bestellen aan dat u kiest voor een opdruk. Onze medewerkers bespreken daarna uw wensen met u en sturen u een proefdruk toe. Als u zeker wilt zijn van het eindresultaat kunnen wij u voorzien van een monster. U heeft dan een voorbeeld van het eindresultaat in handen. Dit is mogelijk op aanvraag.

Voordelige dozen met opdruk

Als u kiest voor onze dozen met opdruk kiest u alsnog voor een voordelige verpakkingsoplossing. Wat het bedrukken van uw partij gekleurde dozen kost verschilt per bestelling en hangt mede af van het type doos dat u kiest en de afmetingen van de doos. Wij vertellen u graag meer over de opties en de kosten. U kunt er echter zeker van zijn dat de verzending binnen Nederland gratis is. Bovendien bieden wij ons assortiment gekleurde dozen tegen een zeer scherp tarief aan. Als u een grote partij bestelt kunt u uitgaan van een lage prijs per stuk, zelfs als u slechts vijftig dozen bestelt.

Productie en levering

Zodra u uw gekleurde dozen heeft samengesteld en uw wensen voor uw opdruk met onze medewerkers heeft besproken en goedgekeurd, nemen wij uw bestelling in productie. Na circa tien werkdagen kunt u uw bestelling al verwachten. Wij streven er altijd naar uw verpakkingsmateriaal zo snel mogelijk te leveren. Bij sommige producten kunt u zelfs gebruik maken van een spoedbestelling. Wilt u weten op welke artikelen dit van toepassing is? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Stapel kartonnen dozen op maat