Ga naar content

Vakverdeling voor kartonnen dozen bij Dozenlatenmaken.nl

Bent u op zoek naar een manier om uw producten veilig te verzenden en te beschermen tijdens het transport? Dat kan, met de handige vakverdeling van Dozenlatenmaken.nl. Die bestelt u eenvoudig bij uw op maat gemaakte kartonnen dozen. Omdat alle verpakkingsmaterialen die u via Dozenlatenmaken.nl laat produceren op maat gemaakt kunnen worden, past u de maat van de vakverdeling precies aan op de maat van de kartonnen doos. U hoeft dus niet langer gebruik te maken van standaarddozen, maar u ontwerpt gewoon uw eigen verpakkingsmateriaal. Alle dozen en vakverdelers zijn bovendien al leverbaar vanaf een oplage van 50 stuks! Het is dus ook geschikt voor ondernemers die een kleine oplage nodig hebben.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Vakverdeling op maat

U bestelt vakverdeling via Dozenlatenmaken.nl zoals u dat ook met de kartonnen dozen doet. U selecteert de kleur, kartonsoort en u geeft de maten door. De maat van elk vak kunt u in hoogte, lengte en breedte bepalen. Ook het aantal vakken per vakverdeler bepaalt u zelf, met een minimum van 2 en een maximum van 5. Zo verpakt u uw artikelen stevig in uw kartonnen dozen, ook als het om producten met een afwijkende maat of vorm betreft. Kerstartikelen, breekbare kunstobjecten, lampen en andere artikelen van glas kunnen zo gewoon via de post verstuurd worden. Als u daarbij voor een wikkeldoos kiest, is het zelfs mogelijk uw pakket via briefpost te verzenden. Dat is een stuk voordeliger dan pakketpost.

Kwaliteit en kleur

Zoals u bij Dozenlatenmaken.nl gewend bent, heeft u volledige vrijheid tijdens het ontwerpen van uw verpakkingsmateriaal. Ook uw vakverdeling stelt u dus zelf samen in de kwaliteit en kleur van uw voorkeur. U heeft daarbij keuze uit enkellaags karton van 1,5 mm of 3 mm dik, of dubbellaags karton van 4,5 mm dikte. Alle kartonsoorten kunnen geleverd worden in bruin of wit. Twijfelt u over de keuze voor kleur of kartondikte? Dan helpen onze medewerkers u graag verder.

Breekbare artikelen versturen

Een stevige kartonnen doos met dubbellaags karton vakverdeling is ideaal voor uw breekbare producten. Daarnaast kunt u ook middels een opdruk de bezorger en klant manen tot voorzichtigheid bij het vervoer en openen. U kunt elke tekst of afbeelding aanleveren, waarna wij deze op uw kartonnen doos drukken. Uiteraard ontvangt u eerst een proefdruk. Bent u tevreden? Dan gaan uw dozen en vakverdelers zo snel mogelijk in productie. De levertijd is per fefco verschillend. Sneller kan ook. Geef dan aan dat het een spoedbestelling betreft. Dozenlatenmaken.nl zorgt er dan voor dat uw bestelling binnen 3 dagen bezorgd wordt.
Stapel kartonnen dozen op maat