Ga naar content

Veilig boeken versturen met fefco 0474 dozen

Als u boeken per post verstuurt wilt u dat deze ongeschonden bij de ontvanger aankomen. Bovendien wilt u niet te veel geld kwijt zijn aan de verzending en het verpakkingsmateriaal. Verzendt u regelmatig boeken? Kies dan voor de voordelige, op maat gemaakte fefco 0474 doos van dozenlatenmaken.nl. Deze doos is verkrijgbaar in zeer platte variant, waardoor u uw boeken zelfs per brievenbuspost kunt verzenden. Bovendien zijn fefco 0474 dozen verkrijgbaar in alle denkbare binnenmaten, in de kartonkleur en -dikte van uw voorkeur. Ten slotte kunt u uw dozen altijd laten voorzien van opdruk. Kortom, fefco 0474 dozen van dozenlatenmaken.nl zijn onmisbaar als u vaak boeken of andere platte artikelen verstuurt.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Uw Fefco 0474 dozen samenstellen

Omdat u uw verpakkingsmateriaal altijd op maat bestelt bij dozenlatenmaken.nl kunt u uw fefco 0474 doos afstemmen op het product dat uw wilt versturen. Verzendt u dunne boeken, dvd’s of magazines? Dan is de fefco 0474 doos, ook wel kalenderdoos genoemd, echt iets voor u. Deze kunt u al vanaf een dikte van 25 mm bestellen! Uw pakket past dan zeker door de brievenbus, waardoor u minder verzendkosten betaalt dan bij reguliere pakketpost. Bij het bestellen van uw verpakkingsmateriaal geeft u altijd aan welke binnenmaat de doos moet hebben. Daarnaast kunt u deze aspecten geheel naar wens aanpassen:

  • Kartonkleur: bruin of wit
  • Kartondikte: enkellaags of dubbellaags
  • Kartondikte: van 3,5 tot 7 mm dik
  • Met of zonder opdruk

De fefco 0474 doos is bijzonder eenvoudig in gebruik. U vouwt de doos in de juiste vorm en u plakt de doos dicht met tape. Verzenden maar!

Kleine oplage, groot gemak

Dozenlatenmaken.nl biedt u de mogelijkheid dozen te bestellen vanaf een oplage van 50 stuks of meer. Dat maakt het ook voor kleine ondernemers mogelijk om verpakkingsmateriaal op maat te bestellen. Bovendien kunt u bij een oplage vanaf 50 stuks ook kiezen voor een fefco 0474 doos met opdruk. Handig als u details over de bestelling op de doos wilt vermelden, of behoefte heeft aan een barcode op de doos. Uiteraard kan ook uw logo in grijstinten of in kleur worden afgedrukt op het karton. Zo is uw pakket altijd herkenbaar, voor uw eigen medewerkers, de vervoerder en uw klant.

Extra stevig verpakkingsmateriaal

U kiest bij het bestellen van uw fefco 0474 dozen voor de kartondikte, waarbij u keuze heeft uit enkellaags of dubbellaags karton. Enkellaags karton heeft als voordeel dat het extra licht is. Handig om te gebruiken bij artikelen die niet erg kwetsbaar zijn. Verstuurt u wel kwetsbare boeken of platte producten? Kies dan voor dubbellaags karton. Let er dan wel op dat uw totale pakket dikker wordt. Dat heeft mogelijk gevolgen voor de verzending.