Ga naar content

Verpakking bedrukken bij dozenlatenmaken.nl

Verpakkingen bedrukken vraagt om vakmanschap. Via Dozenlatenmaken.nl kunt u alle zijden van een doos laten bedrukken. Wij maken van uw doos een reclameobject. Snel geregeld en gegarandeerd kwaliteit voor een aantrekkelijk lage prijs. Leverbaar vanaf 50 stuks. Een doos op maat of standaard verpakkingen: wij hebben alles in huis.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Logo of slogan op uw verpakkingen?

Wij bedrukken verpakkingen naar wens. U wilt een logo op de doos? Of een inhoudsopgave? Het is pijlsnel geregeld. Kiest u voor zwart/grijstint of juist fullcolour? Het kan allemaal. Wij gebruiken daarvoor een geavanceerde inkjetprinter. Heeft u veel dozen nodig? Dan is een traditionele drukmethode goedkoper. Wij werken met flexodruk, offsetdruk of diepdruk. Daarbij kunt u ook nog kiezen uit volprinten of rasteren. Wij helpen u graag!

Verpakkingen bedrukken: snel geregeld

Een verpakking bedrukken begint met het kiezen van de juiste doos. Maar hoe gaat dat verder?
  • U levert digitaal een bestand aan met de tekst of de afbeelding. Liefst een EPS-bestand, of een JPEG- of PDF-bestand.
  • Aan onze DTP-afdeling maakt u de wensen kenbaar.
  • Als de proefdruk klaar is, krijgt u bijtijds een voorbeeld doorgestuurd.
  • Bent u akkoord? Dan gaan we direct aan de slag. 

Zelf verpakkingen samenstellen

Kies eerst een goede doos, daarna kunnen wij uw verpakkingen bedrukken. Wilt u maatwerk? Of juist een standaard doos? Dozenlatenmaken.nl is specialist op gebied van karton. Wij zijn de webshop van de Dozenhal. Die maakt en levert sinds 1978 vouwdozen, wikkeldozen en verzenddozen. In alle soorten en maten. In wit of bruin karton. Met verschillende diktes: zowel enkelgolf 3 en 4 mm als dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Neem contact met ons op voor alle opties!

Verpakkingen bedrukken én bezorgen

Zodra uw bestelling klaar is, bezorgen wij deze op uw adres. De levertijd is per fefco verschillend. Heeft u de verpakkingen met bedrukking extra snel nodig? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Dan heeft u de dozen al vanaf 48 uur na bestelling in huis. Zoekt u extra verpakkingsmateriaal? Enveloppen, inpakpapier of wellicht folie? Bestel dat tegelijkertijd. Dan leveren we alles in een keer af.