Ga naar content

Verpakkingen op maat bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u verpakkingsmateriaal op maat nodig voor een bepaald product? U bestelt uw kartonnen dozen eenvoudig online bij Dozenlatenmaken.nl. We maken deze dozen op maat, desgewenst inclusief bedrukking. Snel, goedkoop en met kwaliteit. Bestellen kan al vanaf 50 dozen.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Verpakkingen op maat

Natuurlijk wilt u dat uw producten onbeschadigd blijven tijdens het transport en de opslag. Een goede kartonnen verpakking op maat zorgt daarvoor. Daarbij is het heel belangrijk dat de verpakking precies het juiste formaat heeft, zodat uw producten niet verschuiven. Ook heeft u dan minder vulmateriaal nodig. Veel bedrijven kiezen daarom voor kartonnen verpakking op maat. Bij Dozenlatenmaken.nl kiest u zelf de juiste maten, de kleur van het karton (wit of bruin) en de kartonkwaliteit. En natuurlijk de hoeveelheid.

Verpakkingen op maat met bedrukking

Heeft uw verpakking niet alleen een functioneel doel, maar is het ook een belangrijke (reclame)communicatiedrager? Dan bedrukken we uw verpakking. Dit doen we in onze eigen fabriek in Nederland, met de digitale inkjet-technologie van Memjet. We bedrukken in een zwart- en grijstint of in fullcolour. Van bedrijfsnaam, -logo en -slogan tot full colour foto. Ook bedrukken we bijvoorbeeld waarschuwingsteksten, dooscodeersystemen en barcodes. We kunnen alle zijdes van een doos voor u bedrukken, zélfs de onderkant. Bij grotere oplagen passen we traditionele druktechnieken toe. We kiezen bij het drukken altijd voor de juiste prijs-kwaliteit.

U mist geen communicatiekans

Ook een onderscheidend voordeel van Dozenlatenmaken.nl: we plaatsen de opdruk altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak en altijd mooi in verhouding. U mist dus geen communicatiekans!

Wikkeldozen, vouwdozen en postdozen

Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u de doos die u nodig heeft. Wikkeldozen, vouwdozen of postdozen, in wit of bruin. U kunt kiezen voor diverse kartonkwaliteiten: enkelgolf 3 mm of 4 mm en dubbelgolf 4,5 mm of 6 mm. Desgewenst leveren we daarbij de vakverdeling en golfkartonplaat op maat.

Een standaard doos of een maatwerk doos

Wilt u liever een standaard doos? Ook dat kan! Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van De Dozenhal, al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen. We hebben standaard 2500 verschillende soorten dozen op voorraad.
Stapel kartonnen dozen op maat