Ga naar content

Verpakkingsdozen bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u verpakkingsdozen nodig voor een specifiek product? Slimme ondernemers kiezen voor maatwerkdozen van Dozenlatenmaken.nl. Perfect op maat en toch verrassend voordelig. Al vanaf 50 dozen! Als u wilt, verzorgen we ook de bedrukking in zwart/grijstint of fullcolour.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Kies het type verpakkingsdoos

Dozenlatenmaken.nl biedt u het gemak van online bestellen. Welk type verpakkingsdoos heeft u nodig? Kies voor een vouwdoos, een wikkeldoos of een postdoos (verzenddoos). Als u wilt inclusief vakverdeling. Ter versteviging kunt u daarbij ook golfkartonplaat bestellen.

Selecteer de specificaties

Vervolgens geeft u de maten van de verpakkingsdoos op. En natuurlijk het gewenste aantal. Belangrijk is ook de kartonkwaliteit. We bieden enkelgolf 3 of 4 mm en dubbelgolf 4,5 en 6 mm. Welke kwaliteit u nodig heeft, hangt af van het gewicht en de waarde van het product én van de handling. Worden de dozen gestapeld op een pallet en gaan ze op internationaal transport? Kies dan voor een zwaardere kartonkwaliteit. We adviseren u graag over het juiste karton voor uw product.

Verpakkingsdozen mét bedrukking

We kunnen uw verpakkingsdozen ook bedrukken, in een zwart/grijstint of fullcolour. Dat doen we met onze eigen, geavanceerde inkjetprinter. We kunnen uw dozen bijvoorbeeld bedrukken met een afbeelding van het product. Met uw bedrijfslogo of -slogan. Of met bijvoorbeeld een barcode. Bestelt u heel veel verpakkingsdozen? Dan adviseren we, vanwege de kosten, een traditionele drukmethode.

Snelle levering op locatie

De levertijd is per fefco verschillend. Moet het nog sneller? Kies dan voor onze spoedservice. Daarmee bezorgen we uw verpakkingsdozen al vanaf 48 uur na bestelling. Overigens kunt u ook kiezen voor verpakkingsdozen in een standaardmaat. Dozenlatenmaken.nl is namelijk een webshop van de Dozenhal. We hebben standaard circa 2500 verschillende dozen op voorraad. Deze dozen kunnen we onmiddellijk uitleveren.

Kies ook voor verpakkingsdozen op maat

Man bij stapel gevouwen dozen op maat