Ga naar content

Verpakkingsmateriaal van golfkarton op maat

Kartonnen verpakkingsmateriaal is licht, duurzaam, sterk en voordelig. Bij Dozenlatenmaken.nl weten we als geen ander hoe we optimaal verpakkingsmateriaal van golfkarton kunnen maken. In de vorm van vouwdozen, postdozen met bijpassende vakverdelers of stevige kartonnen platen. Bent u op zoek naar voordelig, stevig verpakkingsmateriaal van golfkarton? En wilt u volledige vrijheid bij het ontwerpen en samenstellen van uw kartonnen dozen? Dan is onze unieke aanpak precies wat u nodig heeft. Bij Dozenlatenmaken.nl kiest u zelf voor het type doos, de afmeting, kleur en kartonsoort. Het eindresultaat bezorgen wij binnen tien werkdagen gratis binnen Nederland. Snel, voordelig en met de beste service.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Keuze in verpakkingen

Golfkarton vormt de basis van onze verschillende dozen en verpakkingsmaterialen. Zo kunt u kiezen voor diverse soorten dozen, vakverdelers en golfkartonnen platen. Tijdens het bestellen neemt u één van de standaarddozen als uitgangspunt. Vervolgens past u deze aan tot u het gewenste eindresultaat heeft. Zo kunt u kiezen voor een zeer platte postdoos of juist een grote wikkel- of vouwdoos. Onze vouwdozen kunnen worden geleverd met handvatten, in fefco 0203 variant of de Amerikaanse versie. Als u uw dozen wilt stapelen is het toevoegen van handvatten een slimme zet. Met stevige kartonnen platen van dubbellaags golfkarton beschermt u de dozen als u ze op pallets verplaatst of verscheept. Dozenlatenmaken.nl biedt u dus alles voor de veilige verzending of opslag van uw artikelen in kartonnen dozen.

Kartonsoort en -dikte

Ons golfkarton is beschikbaar in enkellaags of dubbellaags variant. De dubbellaags variant biedt nog meer stevigheid en is iets zwaarder dan de enkellaags variant. Enkellaags golfkarton wordt gebruikt voor dozen die lichtgewicht artikelen moeten dragen, terwijl dubbellaags karton optimaal beschermt bij de opslag of het verzenden van zware materialen. Bovendien is elke kartonsoort in twee diktes verkrijgbaar. Enkellaags karton is 3 of 4 mm dik, dubbellaags karton 4,5 of 6 mm dik. Zo heeft u ruime keuzevrijheid bij het samenstellen van uw golfkarton verpakkingsmateriaal. Elk soort doos kan in elk soort karton besteld worden. Dat geldt ook voor de kartonnen platen en vakverdelers.

Uw dozen laten bedrukken

Dozenlatenmaken.nl biedt meer dan alleen kartonnen dozen. Ook het laten bedrukken van de dozen kunt u via Dozenlatenmaken.nl regelen. Indien u uw verpakkingsmateriaal wilt laten bedrukken kiest u voor een print in zwart-wit of kleur. U geeft tijdens het bestellen aan dat het om bedrukte dozen gaat en u stuurt de gewenste afbeelding, uw logo of tekst naar keuze naar ons op. Onze medewerkers maken dan een proefdruk, waarbij ze altijd kijken naar de meest voordelige positie voor uw afbeelding of tekst. Eventueel kunnen wij zorgen voor een monster van de doos met opdruk. Na uw akkoord nemen wij de golfkarton dozen in productie. Na circa tien werkdagen kunt u met uw gloednieuwe bedrukte verpakkingsmateriaal aan de slag. Als u uw pakketten wilt laten opvallen of handige instructies op uw dozen wilt laten drukken is dit de ideale oplossing.

Stapel kartonnen dozen op maat