Ga naar content

Verzenddozen bestellen bij Dozenlatenmaken.nl

Wilt u verzenddozen kopen? Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u uw verzenddozen op maat. Snel, goed en goedkoop. U kunt bij ons al terecht vanaf 50 stuks. Als u wilt bedrukken we ook uw dozen.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Een doos die perfect past om het product

Nu u toch op het punt staat verzenddozen te kopen, dan kunt u maar beter kiezen voor maatwerk. U heeft dan een doos die perfect past om het product dat u ermee vervoert. Dit voorkomt dat het product gaat verschuiven. Ook heeft u geen, of vrijwel geen, vulmateriaal nodig. Een maatwerk-verzenddoos oogt netjes en u zadelt de ontvanger niet op met onnodig veel karton en vulmateriaal.

Bestel snel, eenvoudig en goedkoop

U koopt uw verzenddozen snel, eenvoudig en goedkoop via Dozenlatenmaken.nl. U kiest het type doos (we hebben ook wikkeldozen en vouwdozen), de gewenste afmeting en het aantal. Ook de kartonkwaliteit is belangrijk. U kunt kiezen uit enkelgolf 3 of 4 mm en dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Hoe dikker het karton, hoe steviger natuurlijk de verzenddoos. Maar kies ook niet voor een onnodig dikke kartonkwaliteit. Bel ons gerust voor advies.

Ook fullcolour bedrukken is mogelijk

Als u wilt, verzorgen we ook het bedrukken van uw verzenddozen. In zwart/grijstint of fullcolour. Het kan gaan om een bedrijfsnaam, bedrijfslogo en bedrijfsslogan, maar ook om een fullcolour afbeelding van het product. Of: barcodes en waarschuwingstekens. We bedrukken elke zijde van de doos, zelfs de onderkant. We bedrukken een zo groot mogelijk oppervlak, altijd in de juiste verhouding.
 
We bedrukken uw dozen in eigen huis, met onze geavanceerde digitale inkjetprinter. Als het gaat om een hogere oplage, dan kan het voordeliger zijn te kiezen voor een traditionele drukmethode als flexodruk, offsetdruk of diepdruk, zowel volprinten als rasteren.

Snelle levering op locatie

De levertijd is per fefco verschillend. En met onze spoedservice zelfs al vanaf 48 uur na bestelling.

Verzenddozen kopen? Regel het vandaag nog!

Man bij stapel gevouwen dozen op maat