Ga naar content

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

284 klanten geven ons een 8.8

Wat is een verzenddoos?

Een verzenddoos is een doos om producten mee te verzenden. Denk bijvoorbeeld aan een brievenbusdoos. Met een brievenbusdoos verzend je kleine en platte producten. Hierdoor bespaar je verzendkosten en het is handig voor de ontvanger. Via Dozenlatenmaken.nl stelt u zelf uw verzenddoos samen. U geeft de maten op, het gewenste aantal, de kleur (wit of bruin) en de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 6 mm. De levertijd is per fefco verschillend. Moet het sneller? Kies van voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Verzenddozen met bedrukking

 

U kunt uw verzenddozen ook laten bedrukken. Dit doen we in onze eigen fabriek, met onze geavanceerde inkjetprinter. We bedrukken in zowel zwart/grijstint als fullcolour. Dat kan een barcode zijn, maar ook een fullcolour foto van het product. En alles daartussenin. Zoals een bedrijfslogo, bedrijfsnaam en slogan. Of een leuk opschrift. U mist geen communicatiekans!

Ook verpakkingsmateriaal

Bestel bij ons ook het verpakkingsmateriaal. Zoals tape en dispensers, luchtkussenfolie en LPDE-verzendzakken. Interessant voor u? Neem dan even contact met ons op.

Of kies voor standaard verzenddozen

U kunt bij ons ook terecht voor standaard verzenddozen. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad. Het grote voordeel is, dat we onmiddellijk kunnen leveren.