Ga naar content

Verzenddozen op maat bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u regelmatig een bepaald product te verzenden? Of heeft u een grotere partij producten te verzenden? Dan moet u er natuurlijk niet aan te denken dat er schade ontstaat. Kies daarom voor een doos op maat. Wij maken deze voor u, goedkoop en snel.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

De beste verzenddoos voor uw product

Een verzenddoos biedt goede bescherming tijdens het transport van uw product. Het is belangrijk dat de doos voldoende stevig is. En dat de doos de juiste maat heeft. Want als de transportdoos te groot is, kan het product gaan schuiven en daardoor beschadigen. U kunt dat oplossen met opvulmateriaal, maar dat maakt het pakket zwaarder. Een doos op maat scheelt ook opslagruimte.
 
Kortom: met een verzenddoos op maat kunt u erop vertrouwen dat uw product netjes en in tiptop-conditie aankomt bij de klant. Hoe fijn is dat!

Dozen op maat laten maken

Natuurlijk kunt u kiezen voor een standaard verzenddoos. Maar vaak blijkt een doos op maat een betere oplossing. Geen probleem! Via Dozenlatenmaken.nl stelt u uw verzenddoos op maat samen. U selecteert de maatvoering en het aantal. En vervolgens de kwaliteit van het karton; enkelgolf 3 mm, enkelgolf 4 mm, dubbelgolf 4,5 mm of dubbelgolf 6 mm. Meestal volstaat een lichte kwaliteit karton. Gaat om breekbare of zware producten, dan is een zwaarder karton vaak beter. En dan: bestellen!

Eigen productie, snelle levering

We maken uw dozen in onze eigen fabriek in Nederland, met karton van de snelst leverende producent. Daardoor leveren we vlot. De levertijd is per fefco verschillend. Moet het met spoed? Dan leveren we binnen 48 uur. Neem hiervoor dan even contact met ons op. Sowieso is het handig dat u voldoende dozen op voorraad heeft, zodat u nooit misgrijpt.

Levering: snel óf met spoed

U bestelt uw dozen dus eenvoudig online. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, maken we uw dozen op maat. Dat doen we in onze eigen fabriek in Nederland. We leveren binnen 5 tot 8 werkdagen. Of maak gebruik van onze spoeddienst. U ontvangt uw bestelling dan binnen 48 uur.

Eventueel mét bedrukking

Een mooie transportdoos is een belangrijk visitekaartje en draagt bij aan de beleving met uw product en bedrijf. Daarom kunnen we uw dozen ook bedrukken, in een zwart- of grijstint of in kleur. Zoals uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Ook het bedrukken voeren we uit in eigen huis. Snelheid verzekerd!

Wie is Dozenlatenmaken.nl

De website Dozenlatenmaken.nl is onderdeel van De Dozenhal. Al sinds 1978 verkopen wij zowel grote partijen nieuwe dozen als gebruikte dozen. Verdeeld over 6 afdelingen hebben we gemiddeld circa 2.500 verschillende afmetingen dozen. Vanwege de groeiende vraag naar dozen op maat, lanceerden we enige jaren geleden Dozenlatenmaken.nl. Snel, handig, betrouwbaar.
Stapel kartonnen dozen op maat