Ga naar content

Voordelige geschenkdozen groothandel op maat gemaakt

Op zoek naar veelzijdige en voordelig geschenkdozen groothandel? Bij dozenlatenmaken.nl kunt u elk soort doos op maat laten maken. Dat geldt ook voor geschenkdozen. Hiermee verpakt u uw producten in een hoogwaardige verpakking die geschikt is voor het geven of versturen van cadeaus. Omdat u bij dozenlatenmaken.nl uw verpakkingsmateriaal kunt laten bedrukken met kleuropdruk, kunt u uw geschenkdozen groothandel compleet personaliseren. Uiteraard rekenen wij als groothandel aantrekkelijke prijzen voor uw op maat gemaakte verpakkingsmateriaal. U kunt uw op maat gemaakte kartonnen dozen al bestellen vanaf vijftig stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Keuzemogelijkheden geschenkdozen groothandel

Als u geschenkdozen groothandel wilt bestellen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze post- of wikkeldoos. De postdoos is geschikt voor het verpakken van meerdere artikelen. De wikkeldoos beschermt platte producten zoals boeken of dvd’s optimaal. Ook de vouwdoos is een prima geschenkdoos als u een groot geschenkpakket wilt versturen. Omdat u zelf kiest voor het soort karton en de dikte van het verpakkingsmateriaal is het mogelijk elk soort artikel in de geschenkdozen groothandel te versturen. Bij zware artikelen neemt u de geschenkdozen af in dubbellaags dik karton. Bij verpakkingsmateriaal voor lichte producten voldoet enkellaags karton meestal. Bovendien bepaalt u zelf de afmetingen. Producten met een bijzondere vorm of afwijkende maat kunt u op die manier ook in een geschenkdoos verpakken en verzenden. Indien noodzakelijk voegt u handige accessoires toe, zoals een vakverdeler. Hiermee blijven kleinere artikelen goed op hun plek en komt uw pakket in goede orde aan. Omdat u ook hiervan zelf de maten bepaalt kunt u grote en kleine producten samen in uw geschenkdoos verpakken.

Eenvoudig bestellen

Geschenkdozen groothandel bestellen is heel eenvoudig. U kunt uw complete bestelling doorgeven via onze website. U kiest eerst voor het type doos, daarna voor het type karton, de dikte van het karton en de kleur. Hierbij geeft u ook de maat en het aantal dozen dat u nodig heeft door. Ten slotte kunt u uw kartonnen dozen personaliseren met een opdruk. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfslogo afdrukken of een persoonlijke boodschap. Of voorzie uw geschenkdozen groothandel van een feestelijke, kleurrijke print voor uw klant. Interesse in een (kleuren)print? Onze medewerkers voorzien u graag van een proefdruk voor uw bestelling in productie gaat. Dozenlatenmaken.nl verzorgt zowel de productie van de dozen als het bedrukken. U heeft voortaan dus slechts één leverancier nodig voor het produceren en laten bedrukken van uw op maat gemaakte verpakkingsmateriaal.

Snel geleverd

Ook als u op korte termijn op maat gemaakte geschenkdozen groothandel nodig heeft kunt u uw bestelling doorgeven aan dozenlatenmaken.nl. Wij leveren uw bestelling binnen tien werkdagen. Bestelt u meer dan vijftig stuks? De prijs per doos of plaat wordt voordeliger naarmate uw bestelling groter is. Als u in de toekomst meer verpakkingsmateriaal nodig heeft kan het voordeliger zijn direct een grote partij te bestellen. Levering is altijd gratis binnen Nederland.

Stapel kartonnen dozen op maat