Ga naar content

Voordelige leverancier kartonnen dozen

Wie vaak pakketten verstuurt of goederen opslaat wil dat dat veilig gebeurt. Het is echter zonde om te veel geld uit te geven aan verpakkingsmateriaal. Daarom bestelt u uw kartonnen dozen bij Dozenlatenmaken.nl. Hier profiteert u van een aantal voordelen. Dozenlatenmaken.nl is een voordelige leverancier van kartonnen dozen, maakt uw verpakkingsmateriaal altijd op maat en biedt u de mogelijkheid uw kartonnen verpakkingsmateriaal te laten bedrukken. U bent dus in één keer voorzien van uw perfecte kartonnen dozen. Probeer ons als leverancier van kartonnen dozen eens uit. U kunt uw eigen kartonnen dozen en verpakkingsmateriaal al samenstellen vanaf een oplage van vijftig stuks. Kunt u het juiste formaat doos niet vinden? Kies niet langer voor standaarddozen. Ontwerp gewoon uw eigen kartonnen verpakkingsmateriaal bij Dozenlatenmaken.nl.

Dozen op maat

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Stel uw eigen kartonnen verpakkingen samen

Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u eenvoudig online. U selecteert het type doos of verpakkingsmateriaal, geeft aan welke afmetingen het materiaal moet hebben en u bepaalt het uiterlijk van het karton. U kunt kiezen voor wit of bruin karton, enkellaags of dubbellaags, in meerdere diktes. Hiermee stelt u moeiteloos uw eigen kartonnen dozen samen zodat uw producten er perfect in passen. Dozenlatenmaken.nl is de perfecte leverancier van kartonnen dozen als u artikelen met afwijkende afmetingen wilt verpakken. Onze vakverdelers en kartonnen golfplaten helpen de vracht zonder schade te vervoeren. De voordelige prijs van onze kartonnen verpakkingsmaterialen is de investering meer dan waard. Als u eenmaal beschikt over een eigen standaarddoos kunt u deze keer op keer bestellen. Weet u dat u in de toekomst meer dozen nodig heeft? Bestel dan het liefst een grote partij in een keer. U betaalt dan een lagere stuksprijs.

Onze verpakkingen op een rij

Als leverancier van kartonnen dozen leveren wij diverse soorten verpakkingsmaterialen. Daarbij moet u denken aan:

  • Amerikaanse vouwdoos
  • Fefco 0203 vouwdoos
  • Wikkeldoos
  • Postdoos
  • Golfkarton plaat
  • Vakverdeler

Elk van deze varianten is beschikbaar in een unieke maat. Tijdens het bestellen geeft u de gewenste binnenmaten tot op de millimeter nauwkeurig aan ons door. U kunt uw vakverdeler daardoor perfect laten aansluiten op uw kartonnen doos. Deze kunt u op exact dezelfde maten laten maken. Of u bestelt een hoge postdoos of platte vouwdoos. U kunt alle kanten op. Moeiteloos een serie eigen verpakkingsmateriaal ontwerpen doet u gewoon bij Dozenlatenmaken.nl.

Laten bedrukken

Dozenlatenmaken.nl is niet alleen leverancier van kartonnen dozen maar zorgt ook voor een passende opdruk. Zo kunt u uw logo, een tekst naar keuze, barcode of andere afbeelding in kleur of zwart-wit laten aanbrengen op uw kartonnen doos. Geef tijdens het plaatsen van de bestelling aan dat u kiest voor een doos met opdruk en lever de gewenste afbeelding aan. Onze medewerkers maken dan een ontwerp en sturen u een proefdruk. Na akkoord nemen wij uw bedrukte dozen in productie. Na circa tien werkdagen wordt uw bestelling al geleverd.

Stapel kartonnen dozen op maat