Ga naar content

Voordelige magazijndozen bij Dozenlatenmaken.nl

De fefco 0201 en 0203 zijn ideaal voor het opslaan van goederen in uw magazijn. Via Dozenlatenmaken.nl bestelt u snel en eenvoudig het soort magazijndozen van karton waarin uw producten perfect passen. Zo maakt u op de meest efficiënte wijze gebruik van uw magazijndozen van karton. Verkrijgbaar in bruin en wit karton, in diverse kartonsoorten en -diktes, met en zonder opdruk. Bovendien worden alle dozen gemaakt van gerecycled karton, dus u bestelt altijd milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen voor uw magazijn. Leverbaar in oplage vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Magazijndozen karton bestellen

Als u magazijndozen van karton wilt bestellen bij Dozenlatenmaken.nl, stelt u uw magazijndozen volledig zelf samen. U bepaalt het type doos en kiest voor bruin of wit karton. Daarbij heeft u de keuze uit enkellaags of dubbellaags karton, in verschillende diktes. Lichte producten zijn prima in enkellaags karton te verpakken. Zware materialen vragen om een steviger verpakking, dus kiest u voor dubbellaags karton in 4,5 of 6mm dikte. Ten slotte bepaalt u of u een opdruk wilt toevoegen aan de magazijndozen.

Magazijndozen karton met opdruk

Soms is het handig magazijndozen met opdruk te bestellen. Omdat u bij Dozenlatenmaken.nl alle vrijheid heeft wat betreft de gedrukte tekst of afbeelding, kunt u aanwijzingen voor uw medewerkers op de doos laten drukken, uw logo, extra informatie over de producten of een barcode. Uw magazijndozen van karton zijn met de juiste opdruk snel terug te vinden in uw logistieke systeem. Interesse in een opdruk? Lever de gewenste afbeelding of tekst dan online aan. U ontvangt een proefdruk.

Kartonnen platen

De meeste magazijndozen van karton worden gestapeld opgeslagen. Doet u dat met pallets en stapelt u meerdere lagen dozen op elkaar? Dan zijn de kartonnen platen van Dozenlatenmaken.nl een goede toevoeging. Deze palletplaten kunnen dienen als onderlegger of bescherming van uw magazijndozen van karton op de pallet. Ook handig voor het verzenden van complete pallets met vouwdozen. Kijk voor alle mogelijkheden en verschillende typen dozen op onze website en bestel vandaag nog.
 
Stapel kartonnen dozen op maat