Ga naar content

De Amerikaanse vouwdoos / fefco 0203

Naast de fefco 0201 hebben wij bij Dozenlatenmaken.nl dus ook de fefco 0203. Deze vouwdoos op maat is gelijk aan de Amerikaanse vouwdoos, maar de kleppen aan de onder- en bovenkant overlappen de hele open zijde van de doos. Dit zorgt ervoor dat de vouwdoos op maat (fefco 0203) extra stevig is en uitstekend gebruikt kan worden voor het vervoer van zware producten. De fefco 0203 kan uitstekend gebruikt worden voor het opbergen en verzenden van zware producten. De vouwdoos op maat wordt voornamelijk gebruikt in de e-commerce en logistieke branche. Uiteraard is het mogelijk om de vouwdoos te laten bedrukken. 

Bij Dozenlatenmaken.nl stelt u uw eigen vouwdoos op maat samen. Kies het type doos, de maatvoering, het aantal en de bedrukking.

Milieuvriendelijke en duurzaam

Tegenwoordig is het essentieel om milieubewuste keuzes te maken. De vouwdozen van Dozenlatenmaken.nl zijn niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook gemaakt van duurzame en recyclebare materialen. Door te kiezen voor Dozenlatenmaken.nl draagt u ook uw steentje bij aan een groenere wereld. 

Eenvoudig en snel op te zetten

Tijd is kostbaar, vooral in de drukke wereld van vandaag. De vouwdozen op maat van Dozenlatenmaken.nl zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig en snel te in elkaar te zetten, zodat u meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

Vouwdozen bedrukken

Bij Dozenlatenmaken.nl is het mogelijk om uw vouwdozen op maat te laten bedrukken! Het maakt niet uit welk type doos u bestelt, elke doos kan bedrukt worden. U kunt uw doos op maat bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam in zwart/grijstint en in kleur. Het bedrukken van u dozen kunt u zien als een visitekaartje. Het vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf en genereert aandacht.

vouwdoos fefco 0203

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8