Ga naar content

Wat is een wikkeldoos?

De wikkeldoos is verpakkingsmateriaal dat gebruikt wordt om producten te beschermen tijdens transport en opslag. Een wikkeldoos is een doos geschikt voor lange, platte artikelen en gemakkelijk om in elkaar te zetten. Een wikkeldoos bestaat uit een dubbele zijkant waardoor het product extra beschermd wordt.  Het is een doos van golfkarton die om het product worden gewikkeld om schokken en trillingen op te vangen en te voorkomen dat producten en artikelen verschuiven of beschadigd raken tijdens het transport.

Waarvoor gebruik je een wikkeldoos?

Voorbeelden van producten die je kunt verpakken in een wikkeldoos zijn: fotoframes, canvas doeken en snowboards. De wikkeldoos moet worden dichtgemaakt aan de lange zijdes en de kopse kanten. Een voordeel hiervan is dat deze dozen met een geringe hoogte geproduceerd worden Bij Dozenlatenmaken.nl stelt u uw eigen wikkeldoos samen. Kies het type doos, de maatvoering en het aantal.

Wikkeldozen bedrukken

Bij Dozenlatenmaken.nl is het mogelijk! Het maakt niet uit welk type doos u bestelt, elke doos kan bedrukt worden. U kunt uw doos op maat bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam in zwart/grijstint en in kleur.

Wikkeldoos

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8