8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

De voordelen van een postdoos op maat

We hebben grofweg twee typen postdozen. Dozen die door de brievenbus kunnen (maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm) en dozen voor pakketpost. Natuurlijk kunt u kiezen voor een standaard postdoos. Past uw product daar niet optimaal in? Dan heeft u meer opvulmateriaal nodig, wat zorgt voor extra gewicht en geld kost. En zeg nou zelf, een mooie oplossing is het natuurlijk niet.

De voordelen van een postdoos op maat

Een goede, precies passende, postdoos voorkomt dat het product tijdens het transport verschuift en daardoor beschadigt. Een postdoos op maat oogt ook veel netter. En derde voordeel is dat een postdoos op maat niet meer ruimte inneemt dan nodig. Dat scheelt opslag- en transportruimte.

Stel uw postdoos zelf samen

Kiest u ook voor een postdoos op maat? Op Dozenlatenmaken.nl stelt u deze zelf samen. U voert het type doos in (behalve postdozen hebben we ook vouwdozen en wikkeldozen) en de gewenste afmetingen. Vervolgens de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4, dubbelgolf 4,5 of 7. Hoe hoger de kwaliteit, hoe steviger het karton. Vindt u het lastig om de juiste kartonkwaliteit te kiezen? Neem dan even contact op . We helpen we graag. U kunt kiezen uit een witte of een bruine postdoos.

Snelle levering

We maken uw postdozen met onze dozenmachine in eigen fabriek in Nederland. We leveren binnen 5 tot 8 werkdagen. Moet het sneller? Kies dan voor spoedzending. U heeft uw dozen dan binnen 48 uur.

Bestel direct