Ga naar content

Fefco 0401 wikkeldoos

Een wikkeldoos is uitermate geschikt voor platte en lage producten, zoals fotoframes, canvas doeken, snowboard of schilderijen. De fefco 0401 is een wikkeldoos die hiervoor wordt gebruikt. Bij Dozenlatenmaken.nl verkopen wij de fefco 0409. Dit is een wikkeldoos die je om het product heen vouwt. De doos is gemakkelijk in elkaar te zetten en is extra stevig door de dubbele zijkanten.

Fefco 0401 op maat

Voor een wikkeldoos op maat, zit u bij Dozenlatenmaken.nl goed. U stelt het product volledig naar eigen wens samen. U begint met het uitkiezen van het type doos dat bij uw wensen past. Heeft u de wikkeldoos fefco 0409 geselecteerd? Dan kunt u het gewenste formaat invullen en aangeven hoeveel stuks u nodig heeft. Vervolgens kunt u kiezen uit enkelgolf of dubbelgolf in verschillende mm's. In ons assortiment bieden wij de kleuren bruin en wit aan. 

Bedrukte wikkeldoos op maat

Het is ook mogelijk om een wikkeldoos te bedrukken. Dit maakt uw doos helemaal af! U kunt gemakkelijk uw logo, slogan of bedrijfskleur op de wikkeldoos fefco 0401 laten drukken. Hoe dit werkt? U stuurt de gewenste bedrukking naar ons op en wij maken een drukproef in pdf formaat voor u. Heeft u het goedgekeurd? Dan gaan wij de dozen bedrukken. Wij leveren al vanaf 50 stuks, dus ook een kleine oplage is mogelijk. 

Standaard maten wikkeldozen

Wilt u liever een standaard maat wikkeldoos? Ook dat is mogelijk! Dozenlatenmaken.nl maakt namelijk onderdeel uit van Dozenhal. Dé specialist in kartonnen dozen, al ruim 30 jaar. Wij hebben 2500 verschillende soorten kartonnen dozen in ons assortiment, die u altijd bij ons kunt bestellen. Zo bent u snel geholpen en heeft u snel plezier van onze producten!

Fefco 0401 kopen

Wilt u een wikkeldoos fefco 0401 kopen? Bij Dozenlatenmaken.nl hebben wij de fefco 0409 wikkeldoos in het assortiment. Extreem vergelijkbaar met de fefco 0401 én wij maken deze volledig op maat voor u. Zo heeft u altijd een verpakking waar uw producten perfect inpassen. Dit voorkomt schade tijdens transport en zorgen voor het beste resultaat.

Andere soorten fefco