Ga naar content

Doos bedrukken op maat bij dozenlatenmaken.nl

Een doos op maat is ideaal. Een doos op maat laten bedrukken maakt uw doos helemaal af! Uw doos bedrukken doen wij met alle plezier. Een doos laten bedrukken gaat heel makkelijk. U stuurt uw bedrukking naar ons op en wij maken een drukproef in pdf formaat voor u. Na uw goedkeuring gaan wij de dozen bedrukken. Dit kan al vanaf een kleine oplage, wij leveren namelijk bedrukte dozen vanaf 50 stuks. Hoe meer exemplaren u bestelt, hoe lager de prijs per doos.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

284 klanten geven ons een 8.8

Doos bedrukken is klaar, en dan?

U heeft uw keuze voor uw dozen gemaakt. Wij gaan voor u aan de slag. Wij leveren uw bedrukte dozen zo snel mogelijk. U betaalt via iDeal of krijgt na levering een factuur van ons.

Doorloop deze stappen voor een bedrukte doos op maat:

In het kort kom je op deze manier aan jouw bedrukte doos op maat
  1. Kies eerst uw type doos dat u wilt bedrukken. Bepaal dit aan de hand van het doel van uw verpakking. Bedenk ook goed wat de eigenschappen zijn van uw product.
  2. Voer de gewenste maat in. Doe dit aan de hand van het product dat u wilt verzenden. Zorg voor een minimale ruimte tussen uw product en het karton van de doos. Geef aan dat u doos wilt bedrukken.
  3. Bepaal het aantal bedrukte dozen. Wij leveren vanaf 50 stuks. Hoe meer bedrukte dozen u bestelt, hoe lager de prijs per doos.
  4. Bestel uw bedrukte doos. Wij maken ze speciaal voor u op maat. We nemen contact met u op voor het ontwerp van de doos. Wij bedrukken uw doos in kleur en sturen van tevoren altijd een ontwerp op. Met uw goedkeuring gaan we dit ontwerp produceren en heeft u uw bestelde bedrukte dozen zo snel mogelijk op locatie.

Heeft u hulp nodig met het doorgeven van uw bedrukking?

Heeft u hulp nodig met het kiezen van dozen? Heeft u bijvoorbeeld moeite met het doorgeven van de juiste maten of eigenschappen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u dan verder met het kiezen van de juiste dozen.

Uw doos bedrukken op maat, ideaal!

Geef simpel door welke doos u wenst. Een doos bedrukken doen wij ook bij dozen die op maat gemaakt moeten worden. Uiteindelijk kloppen de afmetingen en het uiterlijk van de doos bij uw wensen. Wij vragen u om de binnenmaat van de doos door te geven. De afmetingen die wij nodig hebben zijn de lengte x breedte x hoogte. Geef ook meteen van welk materiaal u de doos gemaakt wilt hebben. U kiest uit enkelgolf of dubbelgolf. Bedenk hierbij goed hoe sterk u de bedrukte doos wilt hebben.

Doos bedrukken met spoed?

Heeft u bedrukte dozen met spoed nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u verder en bespreken de mogelijkheden met u.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat