8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

De voordelen van karton op maat

Slimme keuze, kartonnen dozen op maat. Want u voorkomt ermee dat de dozen te groot zijn. Uw producten gaan niet verschuiven en u heeft minder vulmateriaal nodig. Bovendien scheept u uw klanten niet op met onnodig veel karton. En voor de kosten hoeft u het sowieso niet te laten.

Uw karton op maat bestellen

Via Dozenlatenmaken.nl bestelt u uw kartonnen maatwerkdozen snel, eenvoudig en voordelig online. Allereerst kiest u voor de doos die u nodig heeft: een vouwdoos, wikkeldoos of postdoos (verzenddoos). Ook kunt u kiezen voor golfkartonnen platen. Daarna voert u de maten (lengte en breedte) en de aantallen in.
 
Belangrijk is natuurlijk ook de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 7 mm. Hoe dikker hoe, steviger. De benodigde kwaliteit hangt af van het gewicht van het product én van de handling die nodig is. Stapelt u de dozen op een pallet? Kies dan sowieso niet voor een te lichte doos. Wilt u graag advies over uw karton op maat? Bel dan gerust even. We helpen u graag.

Eventueel met bedrukking

U kunt uw karton ook door ons laten bedrukken. Dat doen we in eigen huis, met onze geavanceerde digitale inkjetprinter. We kunnen uw karton voorzien van een fullcolour bedrukking van bijvoorbeeld het product. We drukken ook vaak een bedrijfsnaam, -logo of -slogan. Barcodes en waarschuwingstekens zijn eveneens mogelijk. Gaat het om veel kartonnen dozen? Dan adviseren we een traditionele drukmethode. Zoals flexodruk, offsetdruk of diepdruk, zowel volprinten als rasteren.

Snelle levering op locatie

We leveren uw verzenddozen binnen 8 tot 10 werkdagen af bij u op locatie. Moet het sneller? Kies dan voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Ook standaard kartonnen dozen

Toch liever kartonnen dozen in een standaardmaat? Ook die leveren we graag. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad. Het grote voordeel daarvan is, dat we onmiddellijk kunnen leveren.

 

Kies ook voor karton op maat

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk
Bestel direct