Ga naar content

Ter bescherming van dozen en materialen

Onze kartonnen platen worden meestal gebruikt als bodemplaat, tussenlegvel of afdekplaat op pallets. De kartonnen platen zijn sterk en stijf en gemaakt van gerecycled papier. De platen zorgen voor bescherming van de dozen en materialen die worden vervoerd op deze pallets. De platen zorgen ervoor dat de producten niet verschuiven én dat de dozen schoon en representatief blijven.

Kartonnen platen leverbaar in vrijwel elk formaat

U kunt de kartonnen platen bestellen in vrijwel elk formaat. Dat doet u snel en gemakkelijk online. U kiest zelf het gewenste formaat, het benodigde aantal en de kleur karton (bruin of wit). Ook kiest u de kartonkwaliteit, u kunt kiezen tussen enkelgolf of dubbelgolf karton.

Enkelgolf kartonnen platen

Enkelgolf kartonnen platen bestaan uit één laag karton met een geribbelde laag. Enkelgolf is dunner en minder stevig dan dubbelgolf, maar wordt veelal gebruikt voor lichte pallets. U heeft de keuze uit enkelgolf van 3 of 4 mm dikte. 

Dubbelgolf kartonnen platen

Dubbelgolf kartonnen platen bestaan uit twee lagen karton met een geribbelde textuur tussen de twee lagen in. U heeft de keuze uit 4, 5 of 6 mm karton. De dubbelgolf kartonnen platen zijn logischerwijs steviger en dikken dan enkelgolf. Dubbelgolf kartonnen platen worden dan voornamelijk ook gebruikt voor zwaardere producten en pallets. 

Weet u niet zeker welke kartonkwaliteit u nodig heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Bestel eventueel de dozen mee

Vaak bestelt u niet allen kartonnen platen, maar ook dozen. U bestelt deze natuurlijk eenvoudig mee! Kies uit wikkeldozen, vouwdozen en postdozen. Ook de dozen maken we op maat voor u. Als u wilt verzorgen we ook de bedrukking, in zwart/grijstint of fullcolour. Van barcode en logo tot fullcolour afbeelding van het bedrukt. We bedrukken uw dozen in eigen huis, met onze geavanceerde inkjetprinter. Bij hoge oplagen kan het voordeliger zijn te kiezen voor een andere drukmethode. We adviseren u daarover zorgvuldig.

Snelle levering op locatie

We leveren uw kartonnen platen op locatie. Deze levertijd verschilt per fefco. Met onze spoedservice zelfs al vanaf 48 uur na bestelling.