Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
273 beoordelingen op:
Bel ons
Home

Dozen én golfkarton in vrijwel elke maat

Dozenlatenmaken.nl is een webshop waar u in een handomdraai kartonnen dozen op maat bestelt. Vouwdozen, wikkeldozen en verzenddozen (postdozen). We maken deze op maat in onze eigen fabriek, eventueel met bedrukking in zwart/grijstint of fullcolour. Ook kunt u hier golfkartonplaat bestellen. We leveren ze in vrijwel elk formaat en in diverse kartonkwaliteiten: enkelgolf 3 mm of 4 mm, dubbelgolf 4,5 of 6 mm. En naar keuze in bruin of wit karton.

Daarom kartonplaat

Kartonplaat wordt gebruikt als bodemplaat, tussenlegvel of afdekplaat op de pallet. Dit voorkomt dat de producten verschuiven. Bovendien blijven de dozen schoon. Kortom: kartonplaat zorgt voor een goede bescherming van uw producten tijdens het transport. Twijfelt u over de juiste kartonkwaliteit? Neem gerust even contact met ons op. We adviseren u graag, met jarenlange kennis van de toepassingsmogelijkheden van karton.

Ook handig: verpakkingsmateriaal

Als u dat wilt, bestelt u verpakkingsmateriaal mee. Zoals tape en dispensers, luchtkussenfolie en LPDE-verzendzakken. Is dat inderdaad handig voor u? Neem dan even contact met ons op.

Snelle levering bij u op locatie

We leveren uw kartonplaat binnen circa 8 tot 10 werkdagen op uw locatie. Misschien heeft u ze sneller nodig. Kies dan voor onze spoedservice. We leveren dan al vanaf 48 uur na uw bestelling.

Daarom Dozenlatenmaken.nl

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk
Kartonplaat nodig in de juiste maat?
Bestel direct