Ga naar content

Praktische verpakkingen bij dozenlatenmaken.nl

Dozen worden gebruikt voor het opbergen, opslaan en vervoeren van goederen en behoren tot de meest praktische verpakkingen. Dozen zijn stevig, eenvoudig in gebruik en makkelijk te transporteren. Iedereen heeft zijn eigen wensen aan dozen. Daarom maken wij uw doos op maat. Zo weet u zeker dat uw doos voldoet aan uw wensen.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Dozen bedrukken

Dozen bedrukken doen wij al vanaf 50 stuks. Wij drukken dozen in full colour. Voor veel bedrijven zijn wij een vertrouwd adres voor het snel en goedkoop leveren van kartonnen dozen op maat. Wij leveren dozen op maat aan webshops, productiecentra, kledingshops en particulieren.

Uw dozen op maat, hoe werkt dat?

Uw eigen dozen laten maken werkt heel simpel. Doorloop de onderstaande vier stappen en maak zo uw doos op maat.

1. Kies het type doos
Waar gaat u de doos voor gebruiken en wat zijn de eigenschappen van uw product? Kies eerst het type kartonnen doos. Bij elk type kartonnen doos leest u extra productinformatie. Zo helpen we u de ideale kartonnen doos te kiezen.  

2. Voer de lengte, breedte en hoogte van uw dozen in
Bepaal de binnenmaat van uw dozen aan de hand van de afmetingen van uw product. Zorg voor zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Dit voorkomt beschadigingen aan zowel het product als de kartonnen doos tijdens vervoer.

3. Bepaal hoeveel dozen u wilt
Geef bij deze stap aan hoeveel dozen u wenst. Dozenlatenmaken.nl levert al vanaf 50 stuks.

4. Uw dozen bestellen
Wij maken de kartonnen dozen speciaal voor u op maat. De levertijd is per fefco verschillend. Wilt u een spoedlevering? Geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op.

Kies uit verschillende dozen

U kiest bij ons uit vier verschillende dozen:
Voor elk doel hebben wij een doos voor u. Hieronder leest u waar u onze dozen voor gebruikt:

Wikkeldoos voor lange en platte producten

Deze doos wikkelt zich om het product. U vouwt de wikkeldoos als het ware om de inhoud heen. Dankzij de dubbele zijkant wordt de inhoud extra beschermd tijdens transport en handelingen. De wikkeldoos wordt daarom met name gebruikt voor platte, lange en grote producten als fotoframes en canvas doeken. De wikkeldoos is vanaf 50 stuks leverbaar en is eenvoudig in elkaar te zetten. De wikkeldoos is leverbaar in bruin of wit karton van diverse kwaliteit. Daarnaast kunnen de dozen bedrukt worden met kleuren of een zwart/grijstinte druk. 

Vouwdoos als opbergdoos of verzenddoos

De vouwdoos is eigenlijk een standaard doos. Deze doos beschermt de inhoud goed en is stevig. Deze doos kunt u dan ook in kleur laten bedrukken als u dit wenst. De vouwdoos is te bestellen in bijna elk formaat. De vouwdoos is dus een standaard doos waarmee u alle kanten op kunt!

Postdoos: ideaal voor verzenden per post en pakketdienst

De postdoos is een vouwdoos met een vaste dekselklep. De postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen met scharnierende bodemkleppen en vaste sluitklep. De overlappende einden van de deksel worden aan de zijkant in de postdoos geschoven als sluiting. De postdoos heeft overigens geen tape nodig om af te sluiten. Ideaal voor webshops!

Daarnaast kan dit type doos zo gemaakt worden, dat het nog als een brievenbuspakketje verzonden wordt.  Hier zijn maximale afmetingen aan verbonden van 38 x 26,5 x 3,2 cm. De postdoos mag dan maximaal 2 kg zwaar zijn. Dit scheelt weer in de kosten doordat je gebruikt maakt van het voordelige brievenbuspakket tarief in plaats van het pakkettarief.  De postdoos wordt geleverd vanaf 50 stuks en is te bestellen in bijna elk formaat.

Man bij stapel gevouwen dozen op maat