8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

De voordelen van doosjes op maat

Natuurlijk kunt u een standaardformaat doosje nemen. Maar grote kans dat uw product daar nét niet mooi inpast. Daarom kunt u bij ons terecht voor maatwerk doosjes. Uw product past daar precies in. Dat is heel handig en praktisch voor de opslag en het transport.
 

Zelf samenstellen, online bestellen

Wat voor product of onderdeel wilt u versturen in het doosje? Welke eisen stelt u aan de uitstraling en het gemak? En welke kartonkwaliteit heeft u nodig? Via onze webshop stelt u zelf het gewenste doosje samen. U kiest het doosje dat u nodig hebt en voert de maten in. Ook willen we weten voor welke kartonkwaliteit u kiest. Voor kleine doosjes geldt dat dunner karton het meest geschikt is. En hoeveel doosjes heeft u eigenlijk nodig? Eén klik en de bestelling is verzonden. Heeft u advies nodig tijdens het bestelproces? Bel ons gerust.
 

Productie in eigen fabriek in Nederland

Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, bestellen we het karton. We maken de doosjes in onze eigen fabriek in Nederland. Want wij begrijpen ook wel dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Dat doen we tussen de 5 en 8 werkdagen. Of maak gebruik van spoedzending. U heeft uw bestelling dan binnen 48 uur. We horen het graag.
 

Ook leverbaar mét bedrukking

We kunnen de doosjes ook voor u bedrukken. Ook dat doen we zelf, op onze geavanceerde digitale inkjetprinter. We kunnen elke zijde van het doosje bedrukken, in zwart- en grijstinten of fullcolour.
 
Bestel direct