Ga naar content

Amerikaanse vouwdozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl

U zoekt stevige Amerikaanse vouwdozen? Verpakking op maat die u eventueel wilt laten bedrukken? Via Dozenlatenmaken.nl kan dit eenvoudig en snel. Vanaf 50 stuks leverbaar. Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Op maat gemaakt: Amerikaanse vouwdozen

Een verpakking die precies past geeft zoveel gemak. Het product kan niet schuiven. U heeft nagenoeg geen vulmateriaal nodig. En het bespaart ruimte – dus kosten – bij het transport. De fefco codes van vouwdozen zijn fefco 0201, fefco 0203 en fefco 0200. De Amerikaanse vouwdozen bestelt u heel gemakkelijk via Dozenlatenmaken.nl. Dat kan in alle afmetingen. U bent verzekerd van hoge kwaliteit, want we staan er met de neus bovenop. De dozen maken we namelijk zelf, in onze eigen fabriek. Dat zorgt ook nog eens voor een lage prijs.

Amerikaanse vouwdozen bedrukken

Gebruik u de Amerikaanse vouwdozen ook als reclamemiddel. Dat is heel effectief. Via Dozenlatenmaken.nl kunnen wij alle verpakkingen bedrukken. Aan alle kanten van de doos. Zelfs de onderkant. Ziet u het al voor zich? Een doos met de slogan van uw bedrijf? Of uw bedrijfslogo? Alles is mogelijk. In zwart/grijstint of juist fullcolour. Bedrukken doen wij met een inkjetprinter. Of bij grote aantallen via een traditionele drukmethode. Daarmee bespaart u veel geld.

Eenvoudig online bestellen

U bestelt uw Amerikaanse vouwdozen heel gemakkelijk online. Op Dozenlatenmaken.nl selecteert u de gewenste maat, het benodigde aantal en de kleur karton: wit of bruin. Daarna geeft u aan welke kartonkwaliteit u zoekt. Enkelgolf 3 mm en 4 mm of dubbelgolf 4,5 mm of 6 mm. Wilt u ook nog een bedrukking? Lever dan digitaal het bestand aan met tekst of afbeelding. En zoekt u extra verpakkingsmateriaal? U bestelt enveloppen, inpakpapier en verzendzakken eenvoudig mee.

Amerikaanse vouwdozen bezorgen

De levertijd is per fefco verschillend. Op elk willekeurig adres. Heeft u ze nog eerder nodig? Profiteer dan van onze spoedservice. Wij leveren zelfs binnen 48 uur na bestelling na bestelling. Dozenlatenmaken.nl is de webshop van de Dozenhal, sinds 1978 specialist op gebied van kartonnen verpakking. Neem contact op voor al onze mogelijkheden.

Laat ons uw Amerikaanse vouwdozen maken. Op maat, met bedrukking!
Stapel kartonnen dozen op maat