Ga naar content

Fefco 0200 vouwdoos

Een fefco 0200 is een open vouwdoos. Dit betekent dat het een vouwdoos is zonder bovenkleppen. De fefco 0200 dozen wordt vaak gecombineerd met een deksel. Daarom raden wij aan om te kiezen voor een vouwdoos mét bovenkleppen. Bij Dozenlatenmaken.nl hebben wij de fefco 0201 en fefco 0203 in ons assortiment.

Wat is de beste keuze? Fefco 0200 of fefco 0201? 

Wij raden onze klanten altijd aan om te kiezen voor een vouwdoos met bovenkleppen. Dit is gemakkelijker in gebruik tijdens transport. Daarom raden wij de fefco 0201 of de fefco 0203 aan. De fefco 0201 is een Amerikaanse vouwdoos en is de bekendste standaard doos. Deze doos wordt veelal gebruikt als opbergdoos of om producten te verzenden. Het is ook mogelijk om de vouwdoos te laten bedrukken

Vouwdoos op maat 

Dozenlatenmaken.nl is gespecialiseerd in maatwerk. Wij maken onze verzenddozen op maat voor iedere klant, zodat de dozen altijd het perfecte formaat hebben. We maken uw dozen in onze eigen fabriek in Nederland. Daardoor is een snelle levering mogelijk. De levertijd is per fefco verschillend. Ook is een spoedlevering binnen 48 uur mogelijk. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

Bedrukte fefco 0200 vouwdoos

Heeft u een vouwdoos met bedrukking nodig? Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u uw vouwdozen bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfskleuren. Zo is uw verpakkingsmateriaal herkenbaar bij uw klanten en komt uw bedrijf goed naar voren.

Fefco 0200 kopen

U kunt fefco vouwdozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl. Wij hebben de fefco 0201 en de fefco 0203 in ons assortiment. Stevige, kartonnen vouwdozen op maat die worden gemaakt naar uw wensen. 

Andere fefco's