Ga naar content

Vouwdozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u vouwdozen nodig voor uw bedrijf? Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u ze op maat. We doen dit voor tal van bedrijven, waaronder veel webshops. Snel, goed en goedkoop. Al vanaf 50 stuks. 

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Wat is een vouwdoos?

Vouwdozen (fefco 0201) zijn de meest gebruikte dozen voor het opslaan en vervoeren van allerlei producten. De fefco codes van vouwdozen zijn fefco 0201, fefco 0203 en fefco 0200. Ze worden ook wel Amerikaanse vouwdozen genoemd. Vouwdozen worden plano (plat) aangeleverd, waardoor u ze ruimtebesparend kunt opbergen. Heeft u ze nodig dan vouwt u de dozen snel en eenvoudig in elkaar, zonder tape of plakband.

Vouwdozen op maat

Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u het formaat doos dat u nodig heeft. Maatwerk dus. Dat heeft als voordeel dat uw doos niet onnodig groot is. De producten passen er perfect in, zonder overmatig gebruik van vulmateriaal. Bovendien scheelt dit opslag- en het transportruimte. Nog een voordeel: u zadelt de ontvanger niet op met onnodig veel karton en vulmateriaal.

Stel uw vouwdoos zelf samen

U stelt uw vouwdoos zelf samen Kies allereerste het type doos, vervolgens de gewenste maten, de kleur (bruin of wit) en het aantal vouwdozen dat u nodig heeft. Belangrijk is ook dat u kiest voor de juiste kartonkwaliteit. Kies uit enkelgolf 3 of 4 mm en dubbelgolf 4,5 of 6 mm.
 
Welke kartonkwaliteit u nodig heeft? Dat hangt af van het product dat u erin opslaat en vervoert. Ook hangt het af van de handling. Worden de dozen op een pallet gestapeld, dan moeten ze veel gewicht kunnen dragen. Vindt u dit lastig om te bepalen? Bel ons dan even. We adviseren u graag.

Golfkartonnen platen en ander materiaal

Gaan de dozen op pallets? Bestel bij ons dan ook golfkartonnen platen. Als bodemplaat, tussenlegvel of afdekplaat op de pallets. Ter bescherming van de dozen en de materialen. Ook voor al uw andere verpakkingsmateriaal kunt u bij ons terecht. Zoals rekfolie, tape, luchtkussenfolie en PE-zakken.  

Optie: mét bedrukking

U kunt uw vouwdozen ook bij ons laten bedrukken, in zwart/grijstint of fullcolour. Het kan gaan om een logo, bedrijfsnaam of bedrijfsslogan, maar ook een fullcolour opdruk van het product. We bedrukken ook barcodes en waarschuwingstekens.
 
Elke zijde van de doos kunt u door ons laten bedrukken, zelfs de onderkant. We bedrukken een zo groot mogelijk oppervlak, altijd in de juiste verhouding.
 
We bedrukken uw dozen in eigen huis, met onze geavanceerde digitale inkjetprinter. Heeft u veel vouwdozen nodig? Dan kan een traditionele drukmethode voordeliger zijn. We adviseren u daarover en we regelen het drukwerk.

Snelle levering op locatie

De levertijd is per fefco verschillend. En met onze spoedservice zelfs al vanaf 48 uur na bestelling.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat