Ga naar content

Beschermende kartonnen verpakking

Karton is ideaal om allerlei artikelen in op te slaan en te verzenden. Het is recyclebaar, stevig en voordelig. Dozenlatenmaken.nl biedt u de mogelijkheid uw kartonnen verpakking naar eigen wens samen te stellen. U kiest een of meerdere varianten uit, bepaalt de maat van de doos en het type karton. Zo kunt u uw eigen, unieke kartonnen verpakking ontwerpen voor uw producten. Uw eigen ontwerp past altijd. Uw artikelen gaan niet schuiven tijdens transport. Bovendien personaliseert u uw kartonnen verpakking eenvoudig bij Dozenlatenmaken.nl. Voortaan beschikt u dus altijd over één adres waar u uw (bedrukte) kartonnen dozen kunt bestellen. Dat is wel zo handig!

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Creëer uw eigen kartonnen verpakking

Een kartonnen verpakking ontwerpen doet u in een handomdraai, via onze website. U selecteert eerst het type doos of karton dat u nodig heeft. Hierbij heeft u keuze uit een (Amerikaanse) vouwdoos, een post- of wikkeldoos, een plaat van golfkarton of vakverdeling. Uiteraard kunt u meerdere soorten tegelijk bestellen. Vervolgens vult u de gewenste binnenmaat in, kiest u de kleur van het karton (bruin of wit) en bepaalt u welke dikte het karton moet hebben. U heeft keuze uit enkellaags of dubbellaags karton in verschillende diktes, variërend van 3 mm tot 6 mm. U kunt uw eigen kartonnen verpakking al samenstellen bij een bestelling vanaf vijftig stuks. Uiteraard is het mogelijk om grotere partijen te bestellen. Hoe hoger het aantal dozen of platen dat u bestelt, hoe lager de prijs per stuk uitvalt.

Bedrukt karton

Er zijn allerlei redenen waarom u uw kartonnen verpakking zou willen laten bedrukken. U wilt dat uw logo zichtbaar is voor klanten die de verpakking in handen krijgen, of u wilt instructies voor klanten of werknemers op de doos laten printen. Ook dat is mogelijk bij Dozenlatenmaken.nl. Onze medewerkers maken graag een ontwerp op basis van uw aangeleverde afbeelding of tekst. Voor de kartonnen verpakking in productie gaat ontvangt u een proefdruk zodat u de bedrukte variant van uw verpakking kunt controleren. Eventueel maken wij een monster voor u zodat u een goed beeld krijgt van het eindproduct. Dit doen wij op aanvraag.

Soorten verpakkingen

Dozenlatenmaken.nl biedt een aantal dozen en kartonnen verpakkingen aan. Hoe kiest u de juiste kartonnen verpakking voor uw product? In de regel is de vouwdoos geschikt voor het opslaan van allerhande goederen. U kunt deze laten produceren met of zonder handvatten. De wikkeldoos wordt gebruikt om kwetsbare, platte artikelen versturen. Dit type doos is ideaal voor het versturen van boeken. De postdoos kan diverse kleine artikelen bevatten en wordt in combinatie met een vakverdeler ook wel ingezet als geschenkdoos. Onze harde kartonnen platen kunnen vervolgens worden gebruikt om een partij dozen met inhoud op pallets te zetten en te beschermen tijdens het vervoer. Denk dan aan een kartonnen plaat als onderlegger, afdekplaat of tussenlegger. Omdat u zelf de maten en het uiterlijk van uw kartonnen verpakking bepaalt kunt u uw verpakkingsmateriaal voor eindeloos veel doeleinden inzetten. Twijfelt u over het juiste type doos voor uw product? Neem dan contact op met onze medewerkers voor meer informatie of advies.  

Stapel kartonnen dozen op maat