Ga naar content

Brievenbusdoos kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Bent u op zoek naar een brievenbusdoos voor het eenvoudig verzenden van producten naar klanten of zakenrelaties? De postdoos van Dozenlatenmaken.nl is ideaal om te gebruiken als brievenbusdoos. De brievenbusdoos past gewoon door de brievenbus. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Let zelf altijd goed op dat uw verzending niet zwaarder is dan 2 kg.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Kenmerken van de brievenbusdoos

De brievenbusdoos is snel in elkaar te zetten, te vullen en dicht te vouwen. De postdoos is uitstekend te gebruiken als platte doos en wordt daarom veel gekozen door webshops voor het verzenden van producten. Door gebruik te maken van de brievenbusdoos bespaart u veel geld, zoals de verzendkosten. De brievenbusdoos is beschikbaar vanaf een hoogte van 25 mm en in een oplage vanaf 50 stuks.

De afmetingen van een brievenbusdoos

De meeste pakketten worden verzonden via PostNL. PostNL hanteert een maximale afmeting voor brievenbusdozen. Een brievenbusdoos heeft de volgende maximale afmeting:

38 x 26,5 x 3,2 cm (lengte x breedte x hoogte)

Blijft jouw pakket binnen deze afmetingen? Dan profiteer je van het voordelige brievenbuspakket tarief van PostNL. De dozen op maat van Dozenlatenmaken.nl zijn te bestellen in dit formaat. Daarnaast mag een brievenbusdoos niet zwaarder dan 2 kilo wegen.

Voordelen van de brievenbusdoos

Wij maken uw brievenbusdoos op maat. Ideaal voor het verzenden van producten van uw webshop of voor het opslaan van producten in uw magazijn. De brievenbusdozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en leverbaar in bijna alle formaten. Profiteer daarnaast van:
  • Eenvoudige sluiting van de doos zonder bevestigingsmateriaal
  • De mogelijkheid tot het bedrukken met logo, bedrijfsnaam en slogan
  • Levering met enkel of dubbel golf karton
Het is belangrijk om van te voren na te gaan of de brievenbusdoos de juiste oplossing is voor uw verzending. Mocht u een doos willen die meer hoogte heeft dan lengte, dan adviseren wij u te kiezen voor een andere doos op maat.

Brievenbusdoos op maat

Uw brievenbusdoos maken wij op maat. U hoeft alleen de gewenste specificaties door te geven. Stel zelf uw brievenbusdoos samen en bekijk direct ons aanbod. Bestel uw brievenbusdoos en wij gaan direct voor u aan de slag.