Ga naar content

Brievenbusdoosjes voor het verzenden van producten

Doorgaans is het de voordeligste oplossing om kleine artikelen via brievenbusdoosjes te verzenden. De verzending van dit soort pakketjes gaat bovendien sneller in vergelijking met grote pakketten die niet door de brievenbus passen. Dozenlatenmaken.nl biedt u de mogelijkheid om uw brievenbusdoosjes te ontwerpen naar uw eigen smaak en wens. U kiest voor slanke post- of wikkeldozen en verfraait uw dozen met opdruk in kleur of zwart-wit. Met gratis verzending binnen Nederland, een levertijd van circa tien dagen en een klantenservice die altijd voor u klaarstaat is Dozenlatenmaken.nl de ideale dozenleverancier voor op maat gemaakte brievenbusdoosjes. 

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Hoe ontwerpt u brievenbusdoosjes?

Bij brievenbusdoosjes is het vanzelfsprekend dat de doosjes goed door de brievenbus passen. Het formaat dat hiervoor meestal wordt gebruikt beschikt over de volgende maten (l x b x h) 380 bij 265 bij 32 mm. Onze postdozen, wikkeldozen en vouwdozen zijn allemaal geschikt als basis voor uw brievenbuspakket. U dient de bovengenoemde maten aan te houden of een doos te ontwerpen dat kleiner is dan dit formaat. Let er wel op dat uw pakket niet zwaarder mag zijn dan twee kilogram. Anders betaalt u alsnog hoge verzendkosten voor het verzenden van uw artikelen in brievenbusdoosjes.

Voordelig verzenden

Gebruik voor het samenstellen van brievenbusdoosjes het liefst licht karton, tenzij uw product kwetsbaar en licht genoeg is. Zwaar karton draagt immers bij aan het verzendgewicht. Bij Dozenlatenmaken.nl stelt u eenvoudig uw brievenbusdoosjes samen uit karton dat past bij uw artikelen. Zo kunt u kiezen uit enkellaags of dubbellaags karton in 3, 4, 4,5 en 6 mm dik. Houdt er ook rekening mee dat dik karton uw doos zowel groter als zwaarder maakt. Weet u niet zeker welke binnenmaten u moet doorgeven om aan het formaat van brievenbuspakket te voldoen? Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee. Op die manier weet u zeker dat uw bestelling aan uw wensen voldoet.

Overige platte dozen

Het assortiment platte dozen blijft niet beperkt tot handige brievenbusdoosjes. Elk soort doos kan in een platte variant gemaakt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uitzonderlijk platte palletdozen ontwerpen en bestellen. Welke afmetingen of variant u ook kiest, wij zorgen er graag voor dat uw partij bestelde dozen op tijd geleverd wordt. Doorgaans kan uw bestelling al binnen circa tien werkdagen geleverd worden, ook als u kiest voor een opdruk. Wilt u meer weten over brievenbusdoosjes of het laten bedrukken van uw verpakkingsmateriaal? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het plaatsen van uw bestelling.