Ga naar content

Dozen producent Dozenlatenmaken.nl

Dozenlatenmaken.nl is dé dozen producent voor kartonnen verpakkingsmateriaal. Stel uw kartonnen dozen inclusief losse platen en vakverdelers nu samen. Kies zelf het gewenste formaat, de uitvoering, kleur, opdruk en kwaliteit van het karton. Voordelig geprijsd en binnen tien tot twaalf werkdagen geleverd.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Voordelige dozen producent voor kartonnen verpakkingsmaterialen

Dozenlatenmaken.nl levert al geruime tijd aan een groot aantal uiteenlopende klanten. Het ruime assortiment maakt het mogelijk voor elk soort onderneming passend verpakkingsmateriaal te bestellen, tegen aantrekkelijke prijzen. Bij dozen producent Dozenlatenmaken.nl stelt u zelf uw perfecte dozen samen. U bepaalt de kleur, formaat, de opdruk, het type doos en de dikte van het karton. Daarmee is Dozenlatenmaken.nl de meest flexibele dozen producent van dit moment. Uw gepersonaliseerde doos is al leverbaar in een oplage van vijftig stuks of meer en wordt binnen tien tot twaalf werkdagen geleverd.

Opties kartonnen dozen

Dozenlatenmaken.nl biedt vier typen dozen aan. Twee soorten vouwdozen, een postdoos en wikkeldoos. Elke doos heeft zijn unieke voordelen. De vouwdoos is breed inzetbaar voor vervoer en verzending van grote en kleine materialen. De postdoos is geschikt voor stijlvolle verzending van cadeauartikelen aan klanten, of voor het versturen van meerdere artikelen in één zending. Een vakverdeler helpt om kleine artikelen op hun plaats te houden. Ook deze bestelt u compleet op maat gemaakt bij Dozenlatenmaken.nl. De wikkeldoos is net als de postdoos een platte doos, maar is door zijn ontwerp zeer geschikt voor het versturen van boeken en andere platte materialen.

Ten slotte zijn ook losse kartonnen platen verkrijgbaar bij dozen producent Dozenlatenmaken.nl. Deze zet u in bij het stapelen van artikelen, bijvoorbeeld op pallets. De platen kunnen worden ingezet als bodemplaat of tussenlegvel en beschermen uw artikelen tijdens opslag en transport tegen vuil, stoten en water.

Flexibel bestellen

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor één van de dozen, vakverdelers of losse kartonnen platen kunt u bij Dozenlatenmaken.nl uw verpakkingsmateriaal personaliseren. U kiest de gewenste grootte van de doos, kleur en kartondikte. U neemt daarvoor de binnenmaat van de doos als uitgangspunt. Ook afwijkende afmetingen kunnen gewoon besteld worden. Heeft u een bijzonder langwerpige, platte of klein doosje op maat nodig? Dan bent u bij Dozenlatenmaken.nl aan het juiste adres.
 
Daarbij bieden wij enkellaags en dubbellaags karton aan in diverse diktes, variërend van 3mm tot 6mm. Ten slotte kiest u voor een onbedrukte of bedrukte doos. Met al deze flexibele opties is Dozenlatenmaken.nl de meest veelzijdige dozen producent van Nederland.
Stapel kartonnen dozen op maat