Ga naar content

Goedkope brievenbusdoos kopen bij dozenlatenmaken.nl 

Goedkope brievenbusdozen kopen voor het verzenden van producten naar klanten en zakenrelaties doet u bij dozenlatenmaken.nl! Een brievenbusdoos mag u niet teveel kosten. Dozenlatenmaken.nl biedt daarom voordelige brievenbusdozen. Wij maken uw brievenbus doos op maat.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Bespaar geld op verzendkosten door brievenbusdozen te kopen. Een brievenbusdoos is een goedkope oplossing voor het eenvoudig verzenden van producten. De brievenbusdoos koopt u vanaf een hoogte van 25 mm en in een oplage vanaf 50 stuks.

Het gebruik van een goedkope brievenbusdoos

De brievenbusdoos is snel in elkaar te zetten, te vullen en dicht te vouwen. U heeft geen tape of andere sluitmiddelen nodig om uw brievenbusdoos dicht te maken.
Daarnaast is de brievenbusdoos uitstekend te gebruiken als platte doos. Webshops gebruiken de brievenbusdoos vaak voor het verzenden van producten. Door de lage aanschafprijs en het maatwerk kiezen webshops voor de brievenbusdozen van Dozenlatenmaken.nl.

De afmetingen van een brievenbusdoos

PostNL verzendt de meeste pakketten in Nederland. PostNL hanteert de volgende maximale afmeting voor brievenbusdozen:

38 x 26,5 x 3,2 cm (lengte x breedte x hoogte)

Bestel dozen op maat binnen dit formaat bij Dozenlatenmaken.nl. Blijft u binnen dit formaat met uw doos? Dan profiteert u van het voordelige verzendtarief van PostNL.

Het voordeel van de brievenbusdoos is dat deze door brievenbussen past. U hoeft geen gebruik te maken van de pakketdienst. U bespaart kosten met de brievenbusdoos. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Dit maakt de brievenbusdoos een goedkope en efficiënte oplossing. Let zelf op dat uw verzending niet zwaarder is dan 2 kg.

Voordelen van een goedkope brievenbusdoos

Wij maken brievenbusdozen goedkoop voor u op maat. Ideaal voor het verzenden van producten of voor het opslaan van producten in uw magazijn. De brievenbusdozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en leverbaar in bijna alle formaten. Profiteer daarnaast van:
  • De handige automatische sluiting van de doos
  • De mogelijkheid tot het bedrukken van een logo, bedrijfsnaam en/of slogan
  • Dozen van enkel of dubbel golf karton
Het is belangrijk om van te voren na te gaan of de brievenbusdoos de juiste oplossing is voor uw verzending. Als uw producten niet passen binnen de afmetingen van de brievenbusdoos, kies dan een andere doos. De vouwdoos past dan beter bij uw product.

Brievenbusdoos op maat

Uw brievenbusdozen maken wij goedkoop op maat. U hoeft alleen de gewenste specificaties door te geven. Stel uw brievenbusdozen samen en bekijk ons aanbod. Bestel brievenbusdozen en wij gaan direct voor u aan de slag. De levertijd is per fefco verschillend.