Ga naar content

Goedkope dozen op maat bij Dozenlatenmaken.nl

U zoekt goedkope dozen in allerlei soorten en maten? Via Dozenlatenmaken.nl krijgt u maatwerk voor een lage prijs. Van kleine kartonnen doosjes tot grote vouwdozen. Bestellen kan al vanaf 50 exemplaren. Goedkoop? Zeker. Maar ook snel en goed.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Daarom een goedkope doos op maat

Een op maat gemaakte doos hoeft echt niet duur te zijn. Dankzij onze eigen fabriek leveren wij voor een betaalbare prijs. Voor elk product hebben wij een passende kartonnen verpakking. Van vouwdoos, wikkeldoos tot post/verzenddoos. Maatwerk is niet alleen praktisch, maar presenteert ook mooi. Het product ligt veilig opgeborgen en kan niet schuiven. U heeft nauwelijks vulmateriaal nodig. Via Dozenlatenmaken.nl heeft u keuze uit ruim 2500 dozen.

Goedkope dozen bestellen via de site

Goedkope kartonnen dozen op maat bestelt u eenvoudig via Dozenlatenmaken.nl. Op de website selecteert u eerst het type doos. Daarna voert u de maten in. Zoekt u een pakketdoos van 100x50x50? Of toch liever een andere omvang? Aan u de keuze. Vervolgens selecteert u de kartonkwaliteit. Die varieert van enkelgolf 3 mm tot dubbelgolf 6 mm. Natuurlijk kunt u ook de kleur kiezen. Wij leveren dozen in wit en bruin karton. Tot slot geeft u het aantal dozen door.

Betaalbaar maatwerk mét bedrukking

Via Dozenlatenmaken.nl kunt u ook kiezen voor bedrukking. Uw logo op de zijkant? Een beschrijving van het product op de onderkant? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij drukken zowel in zwart/grijstint als fullcolour. We plaatsen de bedrukking zo groot mogelijk. Daarbij kijken we altijd naar de juiste verhouding. Kleine aantallen doen wij digitaal, met een inkjetprinter. Grotere aantallen gaan via een traditionele drukmethode. Dat is voordeliger voor u.

Goedkope dozen op maat voor elk adres

De levertijd is per fefco verschillend. Dat kan op elk opgegeven adres. Wellicht heeft u de bestelling eerder nodig. Maak dan gebruik van onze spoedservice. We leveren vanaf 48 uur.
Stapel kartonnen dozen op maat